Degrisaverde és un nou estudi d'urbanisme i paisatgisme a Torrent

Dimecres, 07 Novembre 2018 14:09 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 79 vegades

Degrisaverde és un estudi de recent creació format per dues arquitectes torrentines especialistes en urbanisme i paisatge. Ambdues compten amb àmplia formació i bagatge professional en projectes d'arquitectura i paisatgisme. 

Olga Roselló i Yolanda Cervera són arquitectes de Torrent, llicenciades per la Universitat Politècnica de València i amb estudis i màsters sobre Urbanisme i Paisatge. A la fi de l'any passat van coincidir en una trobada de paisatge al Jardí Botànic, i després de compartir inquietuds i experiències, decideixen embarcar-se en aquest nou projecte: Degrisaverde. Urbanisme i Paisatge. 

Compten amb un estudi situat en l'Av. al Vedat, núm. 182 de Torrent, on ofereixen un tracte personalitzat per a cada client. Realitzen tot tipus de projectes i serveis: des de projectes de reformes i interiorisme, fins a disseny de jardins, terrasses i espais exteriors. A més, ofereixen servei d'assessoria i gestió en tràmits amb administracions públiques per a activitats o llicències en sòl urbà i en sòl rústic.

El tractament de cadascun dels seus projectes o plans és estudiat amb el client sobre la base de les seues característiques intrínseques, intentant traure el màxim aprofitament possible dins del marc normatiu vigent. 

Ofereixen serveis a mesura per a cada client, tenint en compte les seues idees i desitjos com a base de cada projecte, aportant solucions tècniques i econòmiques més adequades. Gestionen tot el procés: servei “clau en mà”, i el seu objectiu principal és la satisfacció del client. 

Pots consultar més informació en la seua pàgina web.

 

 

Modificat el Dimecres, 07 Novembre 2018 14:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.