PP Torrent: La Generalitat només destina un 0,9% del cost del pont del McDonalds en 2019

Dimecres, 07 Novembre 2018 14:43 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 81 vegades

El PP de Torrent ha valorat negativament els pressupostos de la Generalitat Valenciana, pel que fa a les inversions a Torrent per a l'any 2019, perquè “tornen a oblidar-se de les necessitats dels veïns de Torrent”.

 

Només destina un 0,9% del seu cost al pont al costat del McDonalds

Així doncs, el seu portaveu Amparo Folgado ha denunciat que “com ja anunciem fa més d'un any, el tan anunciat per l'alcalde, pont al costat de McDonalds no es va fer ni en 2018 ni tampoc es contempla l'any 2019, sinó perquè ho faça el govern que vinga darrere”. D'un pressupost de 3.775.000 euros que té prevista la Generalitat, només destina un 0,9% per a l'exercici 2019 en els seus pressupostos.

Per a la portaveu dels populars “es tracta d'una aixecada de camisa, que des de l'inici de la legislatura vénen anunciant la seua construcció, però continuen dilatant la seua execució en el temps i serà un govern del PP qui finalment l'any 2020 haja de construir-ho”.

 

0 euros per als nous Jutjats que tampoc apareixen en la previsió de 2020

Els pressupostos de la Generalitat Valenciana tampoc contemplen en 2019 la construcció dels nous jutjats de Torrent en Parc Central. “Encara que l'alcalde i l'equip de govern socialista porten mesos parlant-nos de la imminent construcció dels nous jutjats en Parc Central, la realitat és que en 2019 es destinarà 0 euros per a la seua execució, ja que ni apareix la seua construcció ni tampoc en la previsió per a l'any 2020”. A més, Folgado assenyala que “els nous jutjats no són més que una foto de l'alcalde solitari, mirant a l'horitzó en un solar de Parc Central, ja que els pressupostos no contemplen ni un euro”.

 

L'Hospital d'Ontinyent en marxa, el de Torrent no apareix

Als populars els crida l'atenció que “no apareix el futur hospital de Torrent però sí el d'Ontinyent, tots dos planificats per la Generalitat al mateix temps”. Des dels pressupostos de la Generalitat de 2016, no apareix la construcció de l'hospital de Torrent però sí el d'Ontinyent, per al qual la Generalitat invertirà 4,2 milions en 2019, 8,1 en 2020 i 13,1 en 2021. Per als populars “queda clar que l'Hospital de Torrent torna a caure en el calaix de l'oblit però sí uns altres, com el d'Ontinyent que es van planificar al mateix temps”.

 

Soterrament del metre i la carretera de Picassent segueixen oblidats

Els populars també denuncien que “un any més, la Generalitat Valenciana oblida el soterrament del metre al seu pas per Torrent i la construcció de la carretera Picassent – Torrent CV-414”

Precisament, els populars van presentar fa unes setmanes sis al·legacions al Pla UNEIX 2019-2030 perquè la Generalitat incloga dins de les seues infraestructures de transport, tant el soterrament del metre com la construcció de la CV-414, entre altres peticions. Les altres van ser l'ampliació de l'Autovia entre Torrent i València, l'ampliació del carril bici a Picanya i la inclusió de la ruta del Reg Mil·lenari en els plans de la Generalitat Valenciana, així com la dotació de marquesines en el Mas del Jutge i Calicanto.

Des del PP es va preguntar al govern socialista de Jesús Ros, quantes al·legacions van presentar, reivindicant les inversions necessàries per a Torrent en el futur, encara que encara no els han respost si el govern de Torrent va sol·licitar alguna cosa per a la ciutat. 

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Dimecres, 07 Novembre 2018 14:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.