Idea’t organitza una Jornada de ‘Participació Ciutadana’ en el Antic Mercat

Dimarts, 12 Febrer 2019 13:37 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 58 vegades

 

Sota el lema “Participació ciutadana, una nova manera de gestionar la ciutat”, l'empresa municipal Idea’t organitza una trobada d'intercanvi de coneixement dimecres que ve 13 de febrer a les 9.30 h en el Antic Mercat amb l'objectiu de despertar l'interès i la implicació dels ciutadans en la presa de decisions promovent polítiques més transparents. 

 

Un dels objectius d'Idea’t és promoure aquest tipus d'iniciatives i activitats que fomenten l'intercanvi d'opinions entre els professionals i els emprenedors de la ciutat. Així la jornada començarà amb la Màster Class de Marco Boaria, Director de Recursos i Desenvolupament de ALDA i continuarà amb una taula redona composta pel Regidor d'Economia i modernització, Andrés Campos, Juliol Horta de la Fundació Horta Sud, Marc Caballero, Expert en desenvolupament local, i Antonio Benaches, Expert en projectes internacionals de mobilitat de joves. Més tard es farà una visita cultural per la ciutat i es conclourà la jornada amb la visita als projectes locals de participació. 

 

Aquesta activitat es veu impulsada per l'Associació Europea per a la Democràcia Local (ALDA), una una xarxa europea dedicada a la promoció de la bona governança i de la participació ciutadana a nivell local.

 

Per a inscriure's a la jornada simplement haurà d'emplenar-se el següent formulari: https://www.infotorrent.es/wp-content/uploads/2019/02/jornada-participaci%C3%B3n-Ciutadana-**Feb2019-3-1.pdf

 

Tota la informació sobre la jornada en el següent enllaç:  https://bit.ly/2ua05vc

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dimarts, 12 Febrer 2019 13:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.