José Antonio Castillejo: “Enguany es podran visitar virtualment totes les nostres falles”

Dimecres, 13 Març 2019 13:11 Escrit per  Jéssica Medina Publicat en Torrent-VAL Vist 106 vegades

Quin balanç fa d’aquest últim any com regidor? I la regidoria de festes? 

Un balanç molt positiu, en general i també en particular . Parlant de festes, he d’agrair el treball conjunt amb les entitats festives, les nostres falles, la festa de Moros i Cristians i la participació del nostre teixit associatiu, ja que ha sigut fonamental a l´hora de fer una aposta per unes festes “molt nostres” i participatives. 

 

Pensa que les novetats en els actes fallers d’enguany, són per a millor? 

Espere i desitge que aquestes festes falleres la gent gaudisca de les novetats d’enguany i amb els actes que organitza la Junta Local Fallera i les Falles de la nostra ciutat. Sense cap dubte a l’igual que la Macro-despertà va ser un èxit de participació, la “Nit del Foc” i la resta d´actes, ompliran els nostres carrers i les nostres places d’unes bones falles i d’un bon ambient de festa fallera. 

 

En tema de seguretat com s’afronten les festes josefines d’aquest any, en què dispositius comptem per a Falles? 

A més dels efectius de Policia Local i de la Policia Nacional, cal ressaltar el treball dels voluntaris de Protecció Civil , Creu Roja i de Bombers singularment amb motiu de la “Nit de la Cremà”

 

Enguany també s’ha apostat per la tecnologia per poder gaudir dels actes fallers des del mòbil o l’ordinador? Que ens pot contar d’aquestes novetats? 

Des de l´Àrea de Modernització i de Comunicació i la Regidoria de Falles s’ha volgut apostar per a que les nostres falles apleguen a tothom. Enguany gràcies a les noves tecnologies es podran “visitar virtualment” totes i cada una de les nostres falles. 

 

Que és el que més li agrada de les falles de torrentines? Que destacaria? 

Com a Regidor de Falles i 38 anys faller, m´agrada tot de les nostres falles, s’ha de posar en valor el treball els 365 dies del any de les nostres 29 comissions.

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.