Francisco Javier Planells Alós rep el Premi Ciutadà 2019 de la Fac

Dimarts, 16 abril 2019 11:56 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 45 vegades

La Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca (FAC) va celebrar dissabte passat al matí la gala de lliurament dels Premis Ciutadà 2019. El saló parroquial va acollir aquest acte que, en l’edició d’enguany, va reconèixer la labor i el treball de Francisco Javier Planells Alós amb el premi local, i a l’Associació Amics del Carrer amb el premi nacional. L’acte, que va donar començament amb una actuació del Grup de Corda de la M.I Acadèmia de Música Valenciana, va reunir l’alcalde Jesús Ros, els representants de la corporació municipal i membres del teixit associatiu i social torrentino.

 

En la gala es va posar l’accent en la gran labor dels dos premiats. D’una banda, en l’esforç i superació de Planells, que a més de la seua faceta com a esportista, es dedica a pintar paisatges naturals i urbans, retrats i natures mortes. L’artista és becari de l’Associació d’Artistes i Pintors amb la Boca i amb el Peu (AAPBP) i compta amb una gran trajectòria, participant en considerables exposicions, entre les quals es troba la galeria “Crisolart” de Nova York o l’homenatge a Miguel Cervantes. D’igual manera, ha publicat les seues obres en l’edició del llibre “Mestres Contemporanis”. Planells va dirigir al públic unes paraules amb les quals va destacar que “estar en una cadira no és un impediment per a logar els nostres objectius” .

 

El segon reconeixement va ser per a l’Associació Amics del Carrer, que va arreplegar el premi nacional. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre i que té com a objectiu ajudar les persones que no tenen habitatge i romanen al carrer, a més, ho fan amb un tracte amic i personal, humanitzant l’assistència social que presten.

 

Per a tancar l’acte, l’alcalde Jesús Ros va dedicar unes paraules de felicitació als guardonats i va destacar que “els premis FAC són una mostra que el Torrent que volem, solidari i participatiu, és possible. Durant la gala s’ha aconseguit que la gent s’emocione i s’alce per a reconèixer el treball de les persones que deixen petjada en la nostra societat”.

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 16 abril 2019 11:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.