La Policia Local de Turís rep l'acreditació de la seua unitat canina

Dilluns, 12 Juny 2017 12:34 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 289 vegades
Eugenio Fortaña i el Cap de Policia amb l'agent Raúl M. i Tara Eugenio Fortaña i el Cap de Policia amb l'agent Raúl M. i Tara

José María Ángel, Director General de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) ha lliurat el diploma que acredita el títol de guia caní a 38 agents de tota la comunitat entre els quals es troba Raúl M. L. de la Policia Local de Turís.

L'acte de lliurament ha comptat també amb la presència del subdelegat del govern i de càrrecs policials procedents de Castelló, València i Alacant.

L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, i el Cap de Policia, Raúl Morales, han estat presents en l'acte per a remarcar la importància que té la implantació d'aquest servei en el municipi convertint-se en un dels pioners al costat de localitats com Paterna, Alaquàs o Alberic.

L'Alcalde ha destacat el treball del cos policial per a implantar aquest servei a Turís, que “ve a continuar la nostra estratègia de millora de la seguretat pública, especialment en el que concerneix el consum i tràfic d'estupefaents en la via pública”.

L'aprenentatge dels continguts del diploma ha habilitat als agents en matèries com la psicologia i etologia canina, les noves tècniques de detecció i primers auxilis aplicats a gossos; així com en la utilització de la corretja i les tècniques d'obediència i disciplina canina i coneixements del comportament del gos i el seu llenguatge corporal, entre moltes altres.

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dilluns, 12 Juny 2017 12:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.