El sopar de gala reconeix als fundadors de la Junta Local en el seua 25é aniversari

Dimarts, 13 Març 2018 18:51 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 178 vegades

 

Els màxims representants de les cinc comissions de Turís –Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marquès, Av. Corts Valencianes i Antiga Fontanella- es van reunir en el sopar de gal·la com a acte de germanor previ a la celebració de la setmana fallera.

Un esdeveniment que organitza la Junta Local Fallera en el qual a més de reconéixer la tasca de tots ells s'aprofita per a homenatjar a falleres i fallers de totes les comissions als quals enguany la Junta Central atorga la seua més alta distinció, el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants. Enguany els guardonats son Mª José Soucase i Albiñana, Mª José Lleonart i Terol, Pilar Lozano i Lorente, Laura Ballester i Picó, Mª Dolores Zanón Corell, Pepe Zanón i Zanón, Mª Dolores Blasco i Segura, Laura Filiberto i Ibáñez, Javier Díaz González, Enrique Iranzo i Ruíz, Vicente García i Palmero, Pepa Casany i Palmero, Rosana Iranzo i Ponce, Victoria Crespo i Puchades, Maruja Gil i Higón, José Casany i Torres i Isabel Soucase i Albiñana.

Enguany, aquest mateix guardó s'atorga amb caràcter col·lectiu a la Falla Els Barris, amb el que açò suposa de prestigi i reconeixement per a la comissió més veterana de la localitat amb més de mig segle de treball per la festa. Un satisfet i orgullós president Iván Torres va arreplegar el pergamí que segur ocuparà un lloc privilegiat en el casal.

Sens dubte, el moment més emotiu es va viure amb el lliurament de la Insígnia d'Or de la Junta Local Fallera de Turís a les tres persones que fa 25 anys van fundar este organisme (presidents de les tres comissions que existien llavors a Turís): Juan Ramón Igual Alegre, Sergio Algarra Marín i Leocadi Ballester Picó, que per motius personals no va poder estar, arreplegant el guardó la seua germana Lola.

Amb motiu d'este aniversari també van ser convidades les que han sigut falleres majors de la localitat: María Camañes Escoto (2000), Vanessa Caballero Gil (2001), Gemma Muñoz Iranzo (2002), Mª Carmen Atienza García (2003), Laura Filiberto Ibáñez (2004), Ana Cuquerella Rodríguez (2005), Mª Dolores Díaz González (2006), Vanessa Pardo Martínez (2007), Mª Trini Valle Algarra (2008), Mª José Hernández de Alba Mir (2009), Gemma Llopis Grau (2010), Inmaculada Igual Guaita (2011) y Mónica González i García (2012).

També van estar presentes la pràctica totalitat dels que han sigut presidents nats: Pilar Blasco, Pilar Lozano i Eugenio Fortaña (Baldomero González no pogué assistir) i presidents executius Encarna Muñoz, Rafa Muñoz, Miguel Angel Lisart, Jose Segura, Encarnita Manjón, Ximo Cuallado, Jose Miguel Garcia, Rafael Ibáñez, Lola Crespo, Javier Marchuet e Isabel Guaita.

 

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dimarts, 13 Març 2018 18:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.