L'Ajuntament de Turís instal·la cartells amb la denominació dels parcs

Dilluns, 16 abril 2018 11:59 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 211 vegades

Durant els dies de pasqua els parcs municipals de Turís s'han convertit en els llocs perfectes en els quals passar les vesprades jugant i berenant la tradicional mona. La gran quantitat de visitants ha pogut comprovar in situ la nova nomenclatura d'estos espais d'oci gràcies als cartells que ha instal·lat l'Ajuntament.

El parc situat en el carrer Juan Ramón Soler es dedica a la figura literària del poeta Vicent Andrés Estellés. El parc situat al costat del centre de salut es dedica a Ovidi Montllor i el de la Mina es dedica a l'escriptor de contes i rondalles Enric Valor. Finalment, el parc de la zona del Riuet s'assigna a l'assagista més important del segle XX, Joan Fuster.

L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, explica que “aprofitant que estos espais no tenien nom hem decidit dotar-los d'una denominació relacionada amb grans figures de la literatura valenciana”.

Per la seua banda la regidora d'Educació i Cultura, Isabel Guaita, s'ha congratulat per aquesta decisió, "ja que açò permetrà que els xiquets i xiquetes que utilitzen els parcs estiguen d'alguna manera en contacte des d'edats ben primerenques amb estos referents de la nostra literatura".

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.