Maria Martínez està a un pas de regnar en Els Barris de Turís

Dilluns, 05 Novembre 2018 11:14 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 166 vegades

"Ma mare és la culpable de que el casal siga ma casa i els fallers, la meua família". Així s'expressava Maria Martínez en les seues primeres paraules després de ser proclamada com a màxima representant de la falla Els Barris, 14 anys després d'ostentar el càrrec de Fallera Major Infantil.

Precisament al pas del temps i a l'experiència adquirida feia referencia el president de la comissió, Iván Torres, que va expressar el desig de “tornar en forma de suport tot el treball cap a la comissió” de la família, després de lliurar a María el pergamí commemoratiu. 

En l'acte de proclamació, celebrat en el casal, també van estar presents els representants de 2018, que van felicitar als d'aquest exercici en els seus nous càrrecs, així com la ja proclamada Fallera Major Infant il de 2019, Neus Martín, juntament amb el seu president infantil, Javier Navarro.

Serà en el mes de febrer quan Maria Martínez faça el relleu a Frida Garrido en el tron de la comissió més longeva i nombrosa de la localitat valenciana.

Les falles de Turís es celebraran en 2019, del 28 al 31 de març.

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dilluns, 05 Novembre 2018 11:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.