Amb el tradicional dinar de germanor finalitza la XXIII Setmana de la Tercera Edat a Turís

Dilluns, 19 Novembre 2018 14:35 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 201 vegades

Amb el tradicional dinar de germanor ha conclòs la XXIII Setmana de la Tercera Edat que organitza la Regidoria de Benestar Social juntament amb l’Associació de Jubilats.

En el transcurs del dinar Eugenio Fortaña, acompanyat pels regidors d’Esports i Benestar Social, Iván Picó i Núria Montero respectivament, va repartir els trofeus dels diferents campionats, patrocinats per l’ajuntament, així com l’obsequi per a tots i totes les presents que va consistir en un clauer amb l’escut del poble.

Enguany, a més de programar xarrades i projeccions cinematogràfiques, el consistori ha oferit la nova ruta cultural per diversos edificis municipals. L’Alcalde i la regidora de Benestar Social van fer d’amfitrions a l’edifici consistorial ensenyant i explicant als visitants cadascuna de les dependències. La visita continuà pel departament de serveis socials, l’antic llavador de La Mina i finalitzà a la Casa Museu on s’oferí un vi d’honor.

La volta peu congregà un any més a un bon grapat de participants que foren obsequiats amb una samarreta per part de la regidora. Finalment, el dinar de germanor transcorregué en molt bon ambient amb sentits homenatges a diferents membres de la junta directiva així com als representants de Caixa Turís i del Centre de Salut de la localitat.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.