El Gallo i Benavent triomfen al bou en corda de Turís

Dimarts, 04 Desembre 2018 10:19 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 152 vegades

L’Ajuntament de Turís ha entregat els premis del tercer concurs de bou en corda Vila de Turís amb la presència de representants d'associacions i penyes taurines del nostre poble. L'Alcalde, Eugenio Fortaña, el Regidor de Festes, Ismael Corell, la Regina de les Festes, Sandra Cifre, i el president de Caixa Turís, Jaime Pastor, han entregat els trofeus a José Tárrega "El Gallo", de Benicàssim –premi al millor bou i al millor conjunt de 2018- i a Vicent Benavent, de Quatretonda –premi a la regularitat en els últims tres anys.

Els dos ramaders es mostraren molt il·lusionats i en particular, Benavent comentà que estava agraït perquè el premi a la regularitat “encara no l'havia aconseguit enlloc i estic especialment il·lusionat d'aconseguir-lo i de què haja sigut en Turís”.

El regidor de Festes, Ismael Corell, explica que “des de l’Ajuntament estem molt contents amb estes dues ramaderies perquè et donen una tranquil·litat molt gran quan contractem els espectacles. Benavent sempre ha quedat estos tres anys en molt bon lloc mentre que El Gallo és una empresa per la qual apostàvem enguany i ens ha donat molt bon resultat”.

Per altra banda l’alcalde, Eugenio Fortaña, destacà “la gran afició que existeix al bou en corda en Turís. És la nostra tradició y des de l’Ajuntament continuarem recolzant-la i treballant colze a colze amb les penyes perquè es mantinga complint totes les normes establides”.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.