Gran acollida del pla de sensibilització amb l’alzheimer organitza per l’Ajuntament de Turís

Dimecres, 26 Desembre 2018 10:58 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 140 vegades

Durant la setmana passada ha finalitzat el programa de sensibilització amb la malaltia d’Alzheimer i la demència i d’atenció als familiars que l’Ajuntament de Turís, a través de la Regidoria de Benestar social, ha dut a terme al llarg dels dos últims mesos.

“La sensibilització comunitària en la malaltia d’alzheimer” ha sigut la temàtica de l’última xarrada que s’ha oferit al saló de plens mentre que el Taller de formació en cures i autocures per a persones que atenen a familiars amb esta malaltia o altres demències ha finalitzat amb una sessió de risoteràpia.

La regidora Núria Montero ha destacat “no solament el nombrós grup de persones que han participat, sino l'alt grau d’implicació de totes elles”. 

Tant ella com l’alcalde, Eugenio Fortaña, han participat activament en este últim taller pel qual han pogut comprovar de primera mà “la utilitat d’este programa i tots els tallers i xarrades que comporta. La nostra satisfacció és proposar estes activitats i comprovar que realment són profitoses i de servei públic”. A més anuncià l’immediata posada en funcionament d’una aula de respir per a les famílies.

Des del departament de serveis socials també han destacat “l’aposta ferma que ha fet el consistori al destinar recursos per a poder realitzar estos programes de manera tan completa”.

La vesprada finalitzà amb un berenar i l’entrega de certificats per part de les autoritats a les persones participants.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.