L'Ajuntament de Turís es reuneix amb els organitzadors de la Demostració Nacional de Maquinària Agrícola

Dijous, 27 Desembre 2018 09:19 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 150 vegades

L’Ajuntament de Turís continua preparant la pròxima Demostració de Maquinària per a Cultius Especials que organitzarà en esta localitat de la Ribera Alta l'Associació Nacional de Maquinària Agropecuària, Forestal i d'Espais Verds (ANSEMAT).

L’Alcalde i titular de les competències d’agricultura, Eugenio Fortaña, ha rebut al despatx d’alcaldia a membres de l’organització de l’esdeveniment, en esta ocasió la secretaria d’organització Vicky Ruiz, per concretar les parcel·les que es van a utilitzar durant els dies 1, 2 i 3 d’octubre de 2019 per a les diferents demostracions agrícoles.

Precisament eixe és un dels atractius d’esta fira que atraurà expositors i visitants de tot el país, el fet de poder observar directament i en plena acció cóm treballen les diferents màquines en el camp. Les marques més importants van confirmant la seua assistència a una mostra que tindrà lloc bàsicament en la partida de “Les Canyaes”.

Fortaña ha manifestat que “ens trobem molt il·lusionats amb este projecte perquè l’agricultura continua sent part fonamental de la nostra economia i a més situarà a Turís en el mapa com a referència nacional per al món agrícola, amb els beneficis que això pot comportar per a tota la població”.

“Hem treballat molt per a poder acollir esta demostració al nostre poble i continuarem així perquè tot siga un èxit”, assegura l’alcalde de Turís.

 

Informa Nou Horta. Turís

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.