L'Ajuntament de Turís s'adhereix al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista

Dilluns, 08 abril 2019 11:33 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 85 vegades

L'Ajuntament de Turis s'adhereix al Pacte Valencià contra la Violencia de Genere i Masclista per tal d'expressar el seu suport. Al llarg de la setmana s’ha desenvolupat la campanya coordinada per l’equip d’EQUÀLITAT tant al mercat ambulant del dimarts i del divendres com als comerços locals aconseguint més d’un centenar d’adhesions particulars així com quasi 40 comerços del poble.

 

L’acció està emmarcada en la subvenció del PACTO DE ESTADO CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO del Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad. Este pacte mostra el rebuig de la societat a totes les agressions contra les dones, les persones LGTBI i contra la llibertat i diversitat sexual, social i familiar. “L'objectiu del Pacte es garantir una societat més segura i lliure de violencia, amb la coordinació en xarxa de la seguretat de les dones i la de les seues filles i els seus fills, de manera que assegure que l'espai que ocupen les dones siga aquell que els correspon i amb una dotació pressupostaria que ho garantisca”, explica Núria Montero, regidora d’Igualtat i Dona. 

 

L’alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, confirma que “l'Ajuntament de Turís vol col·laborar amb les institucions estatals, associacions i entitats socials per garantir una societat més acollidora i solidaria, en la qual no tinguen cabuda actituds violentes de cap mena. Amb estes accions es pretén promoure una cultura ciutadana més respectuosa i compromesa amb els drets que giren al voltant de la igualtat de gènere, així com per conéixer les resistències i els riscs que comporta la desigualtat en la seua forma més extrema: la violència masclista en totes les seues formes”. 

 

 

Informa Nou Horta. Turís

 

Modificat el Dilluns, 08 abril 2019 11:43

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.