Demòcrates Valencians denuncia pixum i consum de drogues en el botelló de Benimaclet

Dimecres, 11 Octubre 2017 16:48 Escrit per  Demòcrates Valencians Publicat en Comarca-VAL Vist 398 vegades

El partit Demòcrates Valencians demana a l'equip de govern de Joan Ribó que acabe, ‘d'una vegada per sempre’, amb el botelló que s'ha instal•lat en el barri de Benimaclet. El partit valencianista assegura que existixen fórmules per a acabar amb el botelló tal com es va fer a l'entorn del Campus dels Tarongers.

En este sentit Demòcrates demana un dispositiu policial especial que acabe amb les molèsties que vénen patint els veïns d'este barri emblemàtic de València i que amenacen a convertir-se en cròniques. Segons els veïns amb els que ha pogut contactar el partit, no solament el consum d'alcohol i el soroll, sinó també el de drogues, sexe explícit i rius d'orins estan provocant que la zona es convertisca en inhabitable durant diverses nits a la setmana.

Les queixes dels veïns, que sí que constaten que els servicis de neteja solen acudir d'hora a arreplegar les ingents quantitats de brosses de la nit, se centren especialment en els crits, la presència de càntics i guitarres a altes hores de la nit, el consum de substàncies estupefaents, pixums i fins i tot amenaces a les persones que s'atrevixen a exigir respecte per als veïns.

Cal destacar que una de les queixes més recurrents és la forta olor que, malgrat la neteja, deixen els orines dels assistents al botelló i que puja fins als primers pisos dels habitatges més afectats per la celebració d'estos botellons.

Per tot açò, des de Demòcrates Valencians, s'urgix a Joan Ribó i al seu equip de govern, a prendre mesures urgents i extraordinàries per a evitar la degradació d'un barri model que ha sabut conjugar història i modernitat i que, gràcies als seus veïns, ha sigut un exemple de convivència i d'activitat veïnal i associativa durant molts anys. 

 

Informa Nou Horta. Demòcrates Valencians

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.