Pactem Nord realitza un curs de pont grua per a inserir laboralment l'alumnat

Dimecres, 13 Juny 2018 13:18 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 157 vegades

El Consorci Pactem Nord està realitzant un nou curs de formació específica, el tercer en el que portem d'any, denominat “Operario/a de pont grúa”. En este curs participen 15 alumnos/as que obtindran el carnet professional de pont grua al finalitzar esta acció formativa, una especialitat relacionada amb la distribució i la logística en continu creixement en el mercat laboral actual.

La part teòrica d'aquest curs s'està duent a terme a Burjassot, incloent visites a diferents empreses de l´Horta Nord amb la realització de pràctiques no laborals, on l'alumnat posarà en pràctica els coneixements adquirits al llarg de la formació.

L'objectiu d'aquesta acció formativa, emmarcat al Programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa, és la inserció laboral de l'alumnat participant en un sector que demanda cada vegada més aquest tipus d'especialitat.

Pactem Nord és l'entitat coordinadora de totes les accions a la Comunitat Valenciana del Programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa, una iniciativa per a la integració laboral d'aquells col·lectius de persones amb major dificultat a l'hora d'accedir a una ocupació. Cal recordar que fins al moment 3 alumnes han trobat una ocupació gràcies a l'últim curs, de neteja hospitalària, dins del Programa Incorpora, realitzat per Pactem Nord a Foios.

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dimecres, 13 Juny 2018 13:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.