La Mancomunitat aprova per unanimitat el pagament que permetrà la continuïtat de La Unión

Dijous, 08 Novembre 2018 10:12 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 151 vegades

El plenari extraordinari de la Mancomunitat de l’Horta Sud s’ha reunit per a votar de nou l’alçament del reparo que desbloquejara la situació del Col.legi d’Educació Especial La Unión, de Torrent. Tots els partits han votat la retirada d’esta mesura que impedia el pagament al centre, per al seu normal funcionament, després que finalment la Conselleria anunciara el desbloqueig burocràtic del mateix.

I és que han estat nombroses les sol.licituds de reunions, i propostes de solució, fins que la Conselleria d’Educació fera l’anunci més esperat. En les properes setmanes se signarà un conveni plurianual que permetrà licitar el contracte del servici per a diversos anys, cosa que “donarà continuïtat i tranquilitat als treballadors, professors, pares i mares d’un centre tan important com és La Unión”, declarava el president de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

Tots els partits han celebrat la nova situació i el president, Carlos Fernández Bielsa destacava en nom de tots que “la solució per fi està sobre la taula i la proposta de la Conselleria és fer cas a la Mancomunitat”. Així, a finals de l’any actual o principis del vinent quedarà solucionat el nou contracte de La Unión, “gràcies a l’esforç dels tècnics i tècniques  d’esta casa”.

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dijous, 08 Novembre 2018 10:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.