“Històries de Superació”, el curt animat de Paco Roca que veurà la llum al MICE

Dilluns, 11 Febrer 2019 13:37 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 111 vegades

La sèptima Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) acull el pròxim 9 de febrer, el curt animat de Paco Roca “Històries de superació”. L’obra audiovisual també es projectarà el 19 de febrer a la novena edició del Festival Internacional de Cine i Drets Humans de València (Humans Fest). 

 

El còmic de l’il·lustrador valencià Paco Roca – creat per a la campanya “Històries de Superació” de la Fundació Horta Sud, i reconvertit en curt animat –destaca la idea que la ciutadania, unida, pot aconseguir grans coses per a millorar la societat. Les persones, embarcades en un projecte en comú, faciliten la possibilitat d’un major benestar. Però és, entre altres coses, la falta de comunicació, d’afecte i de sentiment de col·lectivitat el que ens condueix al fracàs, segons s’explica a l’obra.

 

Una xerrada sobre els valors associatius

La projecció al MICE, el 9 de febrer a les 17:00 hores, tindrà lloc a la sala capitular del Centre del Carme Cultura Contemporània de València. A banda de la presentació del curt animat, podrem assistir-hi a una xerrada sobre els valors que promou el teixit associatiu i quin paper pot jugar el sistema educatiu. La xerrada comptarà amb la participació d’Imma López, presidenta de la Fundació Horta Sud, i el coordinador de la mateixa, Julio Huerta. A més intervindran Antonio Javier, professor de la EASD de València, Gabriel Molinaro, alumne de la EASD de València, i Toni Velarde del Col·lectiu Soterranya.

 

Un festival amb llarg recorregut

El festival de MICE és una mostra de cinema educatiu d’àmbit internacional per a xiquets, joves, professorat i públic en general. Va nàixer a València l’any 2013 per l’Associació Cultural Jordi el Mussol, amb la preocupació sobre l’educació en un moment d’obtenció del coneixement que es realitza mitjançant experiències intervingudes i dirigides amb una innegable influència dels mitjans de comunicació i les tecnologies.

 

 

Informa Nou Horta. Comarca

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.