Vendre més: eres indi o vaquer?

Dimarts, 05 Març 2019 10:43 Escrit per  Adolfo Valero Publicat en Consultoria Pyme Vist 51 vegades

La foto és senzilla: tots hem vist pel·lícules del salvatge oest en la qual els indis persegueixen al tren intentant tirar-lo del seu territori, llançant-li “fletxes amb punta de pedra” i “llances de fusta”. Al mateix temps, al tren van els vaquers còmodament cap al nou món, eliminant indis amb les seues armes més modernes.

 

Doncs bé, el mateix succeeix avui dia en el món dels negocis. Uns intenten tirar avant les seues empreses usant pals i pedres. Utilitzen mètodes antics de gestió, promoció i publicitat, queixant-se constantment dels avanços de la tecnologia i del mal que fan al món sencer.

 

I mentrestant, uns altres s'adapten. Trauen el màxim partit d'Internet, les xarxes socials, els cercadors, les botigues online, l'email màrqueting, WhatsApp i tantes altres opcions que existeixen actualment. Així aconsegueixen continuar avançant i continuar existint en el futur més pròxim, en el present. Cadascun decideix si vol ser indi o vaquer…. I tots sabem com van acabar els indis, veritat?

 

Si tu vols adaptar-te, ací va un primer consell per a ajudar-te a conèixer i millorar la teua presència en Internet. Esbrinaràs la velocitat i la usabilitat del teu web. Per a això entra en aquesta adreça:https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ o a través d'aquest enllaç escurçat que et portarà al mateix lloc: https://bit.ly/18oqqhi

 

Arribaràs a una pàgina on hauràs d'introduir la teua adreça on posa “ESCRIU UNA URL DE PÀGINA WEB”. Després fes clic a “ANALITZAR”. (Per exemple, “www.tupaginaweb.com”).

 

Obtindràs ràpidament un informe molt revelador sobre la velocitat del teu web tant en mòbils com en ordinadors.

 

La velocitat de càrrega d'una web ho és tot. Quant temps esperes tu al fet que t'atenguen en qualsevol establiment?, Al fet que no t'agrada esperar? El mateix ocorre amb les webs. El 50% dels visitants abandona un lloc web si les pàgines no es carreguen en cinc segons. Si l'usuari es cansa d'esperar, has perdut un client, i, a més, li ho has enviat a la competència. Aqueixa persona abandonarà el teu web i s'anirà a una altra que li oferisca una millor experiència, un millor servei. 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 08 abril 2019 10:59

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.