Consells per a fer una bona compra en època de rebaixes

Divendres, 18 Gener 2019 10:39 Escrit per  Publicat en Economia Vist 109 vegades

Ja estan ací les esperades rebaixes! Les rebaixes són una bona oportunitat per a comprar tot allò que necessites a un preu més reduït que l’habitual. Tot i així, no ens hem de confiar, per això, us proporcionem d’alguns consells per a realitzar unes rebaixes de 10.

En primer lloc, hem d’aprofitar de comprar productes que necessitem en comptes de balafiar. Per a això, hem de realitzar una llista prèvia amb totes aqueixes compres que necessitem i ordenar-les de major a menor importància. 

Per a evitar les famoses estafes, podem observar que preu tenia el producte abans de la seua rebaixa i valorar si mereix o no la pena comprar-ho. 

En certs articles, podem esperar-nos a les segones rebaixes per a aconseguir un major descompte. Aquest consell només pot aplicar-se en articles que no estiguen molt demandats perquè si tenen molta demanda pot ser que s’acabe l’estoc abans de les segones rebaixes.

Finalment, si no tens la necessitat de comprar cap producte, pots esperar-te a les terceres rebaixes i caçar els majors descomptes. 

Aprofita i gaudeix de les rebaixes!

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.