Stability Fisioteràpia incorpora dos nous professionals per a ampliar la seua oferta d'atenció al pacient

Divendres, 16 Novembre 2018 10:18 Escrit per  Publicat en Empreses Vist 94 vegades

Fa ja més d'un any que aquest centre de fisioteràpia està exercint a Torrent enfront del Centre Comercial Les Amèriques amb notable èxit professional on atenen pacients que requereixen tractament fisioteràpic relacionat amb l'aparell locomotor, així com lesions esportives a tots els nivells.

Els titulars d'aquesta societat, Eloy Jaenada i Tomás Coloma són dos fisioterapeutes amb més de 10 anys d'experiència en l'esport professional. Tots dos són professors de Grau i Postgrau en diferents universitats i han unit la seua experiència en aquesta empresa on realitzen tota classe de tractaments amb tècniques de fisioteràpia basada en l'evidència, exercici terapèutic i, fonamentalment, amb una atenció personalitzada per a cada pacient.

Recentment, Eloy i Tomás, han ampliat la seua plantilla amb dos professionals més: Toni Cuadrado, Fisioterapeuta i Readaptador i Alejandro Correa, Fisioterapeuta igualment lligat a l'àmbit esportiu. Tot això, amb l'objectiu d'ampliar i millorar les seues prestacions i serveis d'atenció al pacient i a l'esportista.

Segons ens explicaven els responsables del centre. “Estàvem al 100% d'ocupació, amb aquestes noves incorporacions, permetem ampliar la nostra oferta d'atenció al pacient i disminuir la llista d'espera”.

En Stability Fisioteràpia pots accedir a tractaments personalitzats basats en l'evidència científica com: teràpia manual avançada, punció seca; o plans individualitzats d'exercicis de reeducació del control motor, rehabilitació i readaptació esportiva.

El centre disposa de dues consultes; gimnàs de rehabilitació i readaptació; àrea d'entrenament aeròbic; material per a readaptació i entrenament funcional.

 

C/ Manuel Herreros Champi, 3 - local 2 Torrent

Serveis i horaris:

Matins: Dilluns a dissabtes de 9 a 14 h.

Vesprades: Dilluns a divendres de 16 a 21 h.

Telèfons de contacte:

Tomás 628 260 416

Eloy 679 585 099

Toni 618 320 045

Alejandro 628 239 264

 

Modificat el Divendres, 16 Novembre 2018 10:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.