Lorena Silvent, la teua veu a l’ajuntament

Dimecres, 15 Mai 2019 10:58 Escrit per  Lorena Silvent Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 102 vegades

Arribem a la recta final de la legislatura, on finalitzem una etapa de canvi en el nostre municipi i és bon moment per a tirar la vista arrere i veure on estàvem fa quatre anys i on i com ens trobem ara.

 

Els socialistes de Catarroja hem demostrat, des del govern, la nostra capacitat de diàleg amb la resta de forces polítiques i agents socials, aconseguint així millores en serveis comunitaris, en igualtat, en instal•lacions esportives, en infraestructures, en comerç local, en ocupació i en habitatge, entre altres.

 

Hem canviat les prioritats, col•locant a les persones en el centre de totes les actuacions, augmentant així la despesa social de les diferents regidories. Hem invertit en infraestructures un 17% més que en l’anterior legislatura. La bona gestió de l’àrea econòmica ha suposat una reducció del deute municipal en un 60% i un augment de la tresoreria del 27%, prioritzant, per exemple, disminuir el termini de pagament de les factures als proveïdors municipals, que ha passat de 24 dies a l’inici de la legislatura, a 6 dies en aquests moments.

 

L’elaboració del programa electoral i el nostre full de ruta per a 2019-2023 s’ha creat gràcies a l’experiència de govern d’aquesta legislatura i les necessitats que hem anat detectant en aquests últims quatre anys i amb les aportacions de la ciutadania, associacions i col•lectius, recollides en la campanya “Parlem de Catarroja”. Aquesta campanya, iniciada el mes de febrer, on jo mateixa, de forma directa i senzilla, a través de whatsapp i un formulari web, he estat en contacte directe amb el veïnat, rebent més de 160 propostes reals de problemes i necessitats veïnals, que tenen un pes específic en el nostre programa.

 

El programa, amb el qual pretenem revalidar la confiança dels ciutadans en nosaltres,  recull 110 propostes repartides en 6 blocs, on s’identifiquen, de forma expressa, les que han sigut aportades per la ciutadania. Hem intentat donar-li una redacció senzilla i concretar accions en cada mesura, perquè la població puga visualitzar a què ens referim. A més, hem preparat un resum de 15 propostes, on s’inclouen les 6 matèries, per a repartir entre la ciutadania i informar del nostre pla d’acció.

 

Puc dir que el nostre compromís fa referència principalment a la inclusió, la solidaritat, la mobilitat, garantir l’accessibilitat i la participació, com a eixos centrals. 

 

L’equip socialista, que integra dones i homes que representen aquests valors, es presenta davant els comicis amb força, energia i il•lusió de continuar treballant en clau local, poder planificar el desenvolupament sostenible de la nostra ciutat, donar suport a l’economia local, els moviments associatius i potenciar el nostre entorn i la nostra cultura. 

 

Al meu entendre, les persones que decidim estar en primera línia en política, hem d’estar disposades a dialogar, conéixer diferents realitats i unir esforços per a aconseguir canvis que beneficien a la gran majoria, a les futures generacions i facilitar solucions a les necessitats de la ciutadania. Tot això s’aconsegueix amb valors que ens facen evolucionar feia una Catarroja més solidària, més diversa, més feminista, més ecologista, més sostenible, més justa, més animalista, més participativa i que puga enfrontar-se als reptes del futur.

 

Com a candidata del PSPV-PSOE de Catarroja, us dic que estic disposada per a ser LA TEUA VEU A L’AJUNTAMENT, i continuar treballant pel bé comú, liderant un govern progressista.

 

 

Informa Nou Horta. Lorena Silvent

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.