Bielsa incorpora la Targeta Oci >18 per als joves de Mislata

Dimarts, 21 Mai 2019 11:06 Escrit per  PSOE Mislata Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 20 vegades

Mislata és una ciutat amb un horitzó prometedor i que avança cap a un futur modern i prospere. Per això, des del PSOE de Mislata s'ha elaborat un programa electoral en el qual la joventut i la infància continuen sent una prioritat de la política municipal.

 

Durant l'any passat, “vam posar en marxa el programa d'opinió juvenil Recrea Mislata, on se li donava la veu als joves mislaters perquè traslladaren al govern municipal les seues inquietuds. D'aquelles reunions, en les quals van participar més de 1000 estudiants, sorgeix una de les propostes que avui vénen reflectides en el programa electoral, Mislata Cap d'any”, afirma Bielsa.

 

Les oportunitats educatives i formatives per als joves de Mislata tindran un nou impuls amb l'ambiciosa mesura del programa “Joventut de Deu”, pel qual es prendran accions d'ampli calat perquè els joves de la ciutat tinguen majors oportunitats laborals en un futur. A més, en paral·lel s'iniciarà l'observatori d'ocupació juvenil al costat del desenvolupament d'activitats que afavorisquen aspectes i valors tan importants com la tolerància, la integració o la diversitat sexual. 

 

La targeta de mobilitat per a estudiants és ja un fet del qual es beneficien més de 300 joves als quals se'ls finança el transport perquè puguen desplaçar-se als centres d'estudi. Una ajuda pensada especialment per a aquelles famílies que tenen dificultats per a fer front a aquesta despesa. Per a donar suport a la cultura, el futur govern Bielsa, concedirà un xec-regale de benvinguda a la majoria d'edat amb el qual podran adquirir productes culturals com a llibres, entrades a museus, concerts teatre o cinema. Aquest programa es denominarà Targeta Oci >18.

 

Els més xicotets de Mislata, declarada Ciutat Amiga de la Infància per UNICEF, i especialment les mares i pares, comptaran en breu amb un Espai de la Infància, on xiquets i xiquetes tindran activitats i jocs. A més, s'impulsaran activitats pedagògiques i de qualitat dirigides als menors de 0 a 3 anys. 

 

Aquestes i moltes altres propostes del programa electoral del grup socialista de Mislata podran conèixer-les tots els ciutadans en el míting que tindrà lloc aquesta vesprada a les 19.30 hores al carrer Sant Cecilia de la ciutat. 

 

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Mislata

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 11:11

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.