PP Sedaví denuncia a PSOE-Compromís davant la Junta Electoral

Dimarts, 21 Mai 2019 12:05 Escrit per  PP Sedaví Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 17 vegades

El passat 17 de maig el representant dels Populars davant la Junta Electoral de Zona va presentar denúncia per presumpta vulneració de la normativa electoral per part de PSOE-COMPROMÍS amb causa en la publicació per part de l'Ajuntament de Sedaví i “amb finançament directe dels poders públics” d'un Butlletí d'Informació Municipal (BIM) “amb una elevada i evident càrrega electoralista amb l'única fi d'influir sobre la intenció de vot de l'electorat”.

 

Denuncien els Populars que no resulta admissible que, amb fons de l'Ajuntament, es publique i repartisca una publicació “amb evident connotació publicitària de la gestió de PSOE-COMPROMIS que vulneren els principis d'objectivitat i transparència del procés electoral i d'igualtat entre els partits”.

 

En la denúncia se sol·licita la paralització del repartiment i la seua retirada dels edificis municipals, així com la instrucció de l'expedient que done lloc a les sancions corresponents per la suposada vulneració de la normativa electoral.

 

Segons Raúl Hellín, candidat dels populars, “no resulta admissible que alguns se salten les regles de joc democràtic i després donen lliçons de democràcia als altres”. Assenyala també que “els nervis estan desemmascarant a molts” al mateix temps que se'ls demana rectificació.

 

 

Informa Nou Horta. PP Sedaví

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 12:07

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.