PP Torrent: "La Junta Electoral obliga a Ros a retirar les publicacions de l'Ajuntament en les quals es fa campanya per al PSOE"

Dimarts, 21 Mai 2019 13:28 Escrit per  PP Torrent Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 61 vegades

La Junta Electoral de Zona de València ha fallat donant la raó a les denúncies del Partit Popular de Torrent, els qui van al·legar ‘la utilització de mitjans públics per part de Jesús Ros per a fer-se campanya electoral des de l'Ajuntament’. 

 

Des del PP es va argumentar que el PSOE està utilitzant el gabinet de comunicació de l'Ajuntament per a elaborar notícies propagandístiques sobre suposats assoliments del seu govern i anunciant projectes de futur en campanya electoral, a través de notes de premsa, publicacions en xarxes socials i en la pròpia web de l'Ajuntament, al servei de la campanya electoral de Jesús Ros, i intentar influir en el votant.

 

Vistes les al·legacions presentades, la Junta Electoral ha donat la raó al PP i l'Ajuntament de Torrent haurà de retirar les publicacions en Facebook, Twitter, les notes de premsa i les publicacions en la web del consistori, en les quals s'intenta influir en el votant, tal com va denunciar la candidatura d'Amparo Folgado. 

 

Els populars van al·legar ‘joc brut’ per part de Jesús Ros, al qual van acusar d'utilitzar mitjans públics de tots els torrentins per a fer campanya en favor del PSOE. 

 

A més, des del PP es va afirmar que l'Ajuntament de Torrent inclomplia la LOREG i van demanar que es retiraren totes les publicacions que inclomplien la llei, com ja ha ocorregut en altres municipis "perquè tots els partits estiguem en les mateixes condicions i no s'utilitze els diners dels torrentins per a fer-se campanya el candidat socialista, perquè això no és Veneçuela".

 

Finalment la Junta Electoral obliga el consistori a eliminar totes les publicacions propagandístiques de Jesús Ros fins al 27 de maig.

 

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 13:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.