El projecte de Bielsa avança cap a una Mislata més moderna, verda i sostenible

Dimecres, 22 Mai 2019 13:08 Escrit per  PSOE Mislata Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 17 vegades

La densitat poblacional de Mislata s'ha convertit en una de les majors inquietuds dels seus ciutadans. Per a aconseguir un futur sostenible el partit socialista ha apostat en el seu programa electoral per fer de Mislata una autèntica Smart-City. En paraules de l'alcalde i candidat, Carlos Fernández Bielsa, “hem dissenyat un programa per a aconseguir una gestió eficient en totes les àrees de la ciutat, des d'urbanisme, serveis, seguretat pública o energia, satisfent alhora les necessitats de la població i dels seus ciutadans”.

 

La rehabilitació intel·ligent d'espais públics amb criteris de sostenibilitat energètica, o l'el ambiciós objectiu 0% paper modernitzant l'administració per a realitzar tot tipus de tràmits on-line., són dos dels punts amb major pes. A ells s'uneixen idees tan noves com la instal·lació experimental de rajoles generadores d'energia que aprofiten el pas dels vianants o les illes sostenibles, punts on s'instal·laran maquines de reciclatge amb incentius, així com altres prestacions com a punts de recàrrega mòbil.

 

Els vehicles ecològics tindran un paper protagonista en la nova Mislata del futur. Ajuntament, Policia Local i l'empresa pública NEMASA incorporaran gradualment a la seua flota vehicles ecològics. Els mislaters que opten per adquirir un vehicle elèctric tindran una considerable reducció en els impostos aplicables. 

 

Amb el modern programa socialista Mislata avança cap a una ciutat més verda, viva i plena de color. Jardins verticals, un punt verd fix o nova sendera botànica al Parc de la Canaleta cerquen un entorn més bell i sostenible. A més, al nou parc que es construirà al costat de la residència de la tercera edat i centre de dia, l'entorn de l'avinguda Escultor Miquel Navarro guanyarà més de 25.000 m² de zones verdes. 

 

En aquest punt de la ciutat s'inclou una nova plaça pública que comptarà amb 400 noves places d'aparcament, que se sumen a les 1750 que va habilitar el govern municipal Bielsa l'últim mes. Amb el nou Pla Aparca, es continuaran avaluant els espais per a condicionar i guanyar noves places. Per a això s'il·luminaran solars públics per a guanyar en seguretat i visibilitat. 

 

A més, pintura anti-orines, una àrea de sociabilització per a gossos o l'ampliació de la xarxa de pipicans ajudaran a tenir una Mislata més neta i millor. 

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 22 Mai 2019 13:12

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.