Podem presenta a l'única candidata dona a Xirivella

Dimecres, 22 Mai 2019 13:44 Escrit per  Podem Xirivella Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 23 vegades

Podem va presentar públicament a la seua candidata, l'única dona que opta a l'alcaldia de Xirivella, enfront dels altres 6 candidats homes que presenten la resta de partits.

 

Karin Jansen, d'origen belga, establida en la localitat des de fa més de 32 anys, va presentar una llista composta per 26 integrants entre els qui es troben “cinc persones amb experiència de govern la passada legislatura, feministes joves al costat d'altres de llarga trajectòria com Carmen G. Albero, ecologistes, sindicalistes, jubilades, parades, treballadores del sector públic, privat i autoempleades. Una llista diversa i amb molta gent jove” segons va assenyalar ella mateixa.

 

En l'acte celebrat en la plaça Sant Enric—Sant Ramon, la candidata de la formació habitada va fer un repàs de les mesures més importants a implementar en els pròxims quatre anys “és necessari desenvolupar el pla d'igualtat i el de mobilitat sostenible aprovats recentment, més zones verdes amb horts socials, incrementar l'oferta d'oci per a joves i aconseguir la construcció d'un nou col·legi Gregori Mayans i una residència per a persones amb discapacitat”

 

Per part seua, Bor Montroi, regidor i portaveu de SSP, va fer balanç de legislatura destacant com a principal dificultat “l'austeritat imposada per la Llei Montoro i el Pla d'Ajust heretat del PP de Xirivella i el fet d'haver hagut de partir de zero en l'àrea de Participació Ciutadana, desmantellada durant els quatre anys de govern popular”, segons les seues paraules

 

En el capítol d'assoliments collits la passada legislatura va assenyalar la importància de “situar a Xirivella en la Comissió Mixta d'AENA, la qual cosa ha portat amb si l'ampliació de la petjada acústica i aïllar el col·legi Rei En Jaume del soroll dels avions. La conciliació festa-descanse o la protecció íntegra de l'horta per a posar fre a l'expansió urbanística i centrar-nos en la rehabilitació dels nostres barris i zones industrials”

 

A continuació, la diputada en Les Corts i ex-senadora Pilar Lima, va destacar la importància de la presència de PODEMOS en les institucions en tots els nivells: municipal, autonòmic, estatal i europeu; per a posar en el centre a les persones per damunt dels interessos vinculats al poder. I va tancar la seua intervenció fent una crida al vot per a aconseguir “el poble que podem ser”, en al·lusió al lema de campanya, i convertir a Karin Jansen en la primera alcaldessa de la història democràtica de Xirivella.

 

L'acte va finalitzar amb un sopar de "sobaquillo" en la mateixa plaça.

 

 

Informa Nou Horta. Podem Xirivella

Modificat el Dimecres, 22 Mai 2019 13:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.