Els Socialistes de Quart de Poblet mantenen estar a mà de la ciutadania amb l'APP de la seua candidata i les xarxes

Dimecres, 22 Mai 2019 14:03 Escrit per  PSOE Quart de Poblet Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 18 vegades

L'agrupació Socialista de Quart de Poblet ha centrat la seua campanya a estar prop de la ciutadania a través de l'acció en les xarxes socials i mes concretament dels dispositius mòbils. Segons paraules del secretari general, manifesta que “una altra vegada més en aquesta campanya les i els socialistes de Quart de Poblet volem estar molt a prop i de la mà de la ciutadania, i que millor que a través del mòbil de cada persona i en les xarxes socials, entenent que cada vegada mes la societat es relaciona i participa amb molta més facilitat a través dels Telèfons intel·ligents i xarxes, i volem conèixer l'opinió de tot el món i comptar amb les propostes que ens poden fer directament”. Des d'aquesta aplicació la ciutadania pot aportar propostes o preguntar directament a Carmen Martínez sobre les iniciatives a desenvolupar, a més de conèixer la biografia de cadascuna de les persones del seu equip que conformen la candidatura, poder descobrir les propostes de futur per a Quart de Poblet o col·laborar en la campanya amb tota la informació d'actes, esdeveniments i trobades. 

 

L'APP mòbil està disponible punt en android, que es pot descarregar des del Play Store de Google, com en iOS d'IPHONE.

 

L'APP completa tota una estratègia de presència i proximitat a través de les xarxes, on la candidata contesta directament a través del seu perfil de twitter i instagram, difon la seua activitat i sentir a través de les seues pàgines oficials del facebook i web blog www.carmenpsoe.es. 

 

Les xarxes més utilitzades han sigut les més comunes entre la ciutadania, Instagram, Facebook, Youtube, Whastapp i Telegram.

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Quart de Poblet

Modificat el Dimecres, 22 Mai 2019 14:07

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.