Els populars de Quart incorporen a la seua campanya “el Cotxeret”, un vehicle sostenible des del qual realitzen la promoció de la seua candidatura

Dijous, 23 Mai 2019 13:22 Escrit per  PP Quart de Poblet Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 24 vegades

Els populars de Quart han incorporat, durant aquesta última setmana de campanya electoral “el Cotxeret”, un vehicle elèctric des del qual s'està desenvolupant la promoció de la candidatura i el programa electoral, per tots  els barris de Quart.

 

Amb el Cotxeret, els populars volen ressaltar especialment els compromisos destacats en el programa en relació amb el medi ambient i la sostenibilitat, on destaquen aspectes com la creació d'un cinturó verd, la implantació de punts verds, la creació de jardins verticals o la recuperació de la Ribera del Túria.

 

En matèria de neteja, els populars destaquen en el seu programa, entre altres aspectes, les actuacions d'urgència en matèria de neteja de carrers, el canvi dels punts de recollida de contenidors, les accions de formació en matèria de medi ambient. 

 

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

Modificat el Dijous, 23 Mai 2019 13:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.