El PP de Paiporta construirà un pavelló i obrirà la piscina descoberta els caps de setmana d'estiu en horari nocturn

Dijous, 23 Mai 2019 14:38 Escrit per  PP Paiporta Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 23 vegades

El Partit Popular de Paiporta ha arreplegat durant els últims mesos proposades i iniciatives ciutadanes per a plasmar-les en el seu programa electoral i oferir així propostes noves, com la d'obrir la piscina descoberta a l'estiu els caps de setmana en horari nocturn per a donar més hores d'ús lúdic a la instal·lació.

 

Aquesta és una de les mesures contemplades en el seu programa electoral, al costat d'inversions com la construcció d'un pavelló cobert o la millora de les instal·lacions del poliesportiu municipal, des de l'edifici principal fins a les pistes.

 

Vicente Ibor ha assegurat que la seua proposta “contempla accions per a totes les edats perquè hem escoltat a tots els col·lectius, per exemple crearem les Olimpíades Municipals i inclourem els e-Sports com un esport més per a implicar els més joves”, i ha afegit que el consistori “reservarà una partida econòmica per a ajudar els esportistes paiportins que participen en competicions nacionals i internacionals, és just que si passegen el nom del nostre poble els ajudem amb les despeses que suposa competir al més alt nivell”.

 

Un programa cultural, esportiu i festiu transversal, per a tots, on les falles tornaran a tenir el suport que mereixen de l'ajuntament, “perquè hem de donar suport a una expressió cultural i festiva tan nostra com les falles, sense generar espectacles vergonyosos com ha fet l'alcaldessa aquests quatre anys, ajudant-los a portar avant la festa, i retornant les mascletàs al barranc com és tradicional”, ha assegurat el candidat popular.

 

Les tradicions com el Tir i Arrossegament, així com els festejos taurins es recuperaran i potenciaran a partir del 26 de maig amb un govern popular.

 

Per als més xicotets es preveuen activitats els caps de setmana en espais públics, o la recuperació de les festes patronals i les carpes en el recinte firal.

 

A més, l'Auditori Municipal rebrà un revulsiu en la seua programació, amb més espectacles, de major qualitat i pensant en tots els públics i gustos.

 

 

Informa Nou Horta. PP Paiporta

Modificat el Dijous, 23 Mai 2019 14:41

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.