Compromís per Alboraia planteja en el seu programa els pressupostos participatius

Divendres, 24 Mai 2019 09:53 Escrit per  Compromís per Alboraia Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 68 vegades

La coalició planteja la participació ciutadana ha de ser efectiva i no com en l'actual legislatura en què moltes ocasions els ciutadans-es han sigut simples oients en els consells de participació

 

El programa de Compromís per Alboraia inclou entre les seues propostes en el camp de la participació la instauració de la figura del debat de l'estat del poble. És una debat que es realitza en altres pobles i que facilita el coneixement de la situació de l'Ajuntament per part de la ciutadania de forma periòdica. 

 

Compromís ha defensat durant la legislatura 2015-19 els pressupostos participatius i que la ciutadania poguera participar en la decisió d'on anaven part de les inversions del pressupost municipal i de les subvencions d'altres administracions. Si governa, Compromís farà realitat la participació ciutadana, posant en marxa els pressupostos participatius. En el cas dels treballs del nou PGE (Pla general estructural), on la coalició considera que s'ha dut a exposició pública sense un procés participatiu real. Des de la coalició consideren que "la situació s'ha de revertir, abans de l'exposició pública del PGE, s'ha de fer un procés de participació".

 

Compromís per Alboraia va proposar una moció aprovada per unanimitat, durant la legislatura que termina,  la realització d'una fira anual d'associacions locals per a què aquestes es conegueren, es crearen sinèrgies entre elles i la ciutadania poguera conéixer l'amplia oferta associativa d'Alboraia. Seria una de les iniciatives que es planteja com a objectius per a realitzar en la nova legislatura.

 

La coalició també planteja en el seu programa la creació d'un Consell de participació de cultura.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Alboraia

Modificat el Divendres, 24 Mai 2019 09:59

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.