Jesús Ros demana la col·laboració de la societat de Torrent per a continuar donant resposta a les necessitats de la ciutadania

Divendres, 24 Mai 2019 11:22 Escrit per  PSOE Torrent Publicat en Especial Eleccions locals 2019 Vist 20 vegades

Més de 200 persones de tots els sectors i àmbits han abrigallat a Jesús Ros en el Encontre amb la Societat que ha servit d'epíleg, abans que acabe oficialment la campanya electoral, a dues setmanes de diàleg i reunions amb veïns de Torrent en diferents places i enclavaments de la ciutat. 

 

El Hort de Trénor ha acollit aquesta “trobada amb el poble”, com l'ha definit el candidat socialista, i en el qual s'han donat cita representants del món cultural, festiu, associatiu, esportiu i empresarial de la ciutat, “per a reunir-se i parlar del Torrent que es vol construir entre tots”. Ros ha agraït el suport i la presència de persones de tots els sectors i àmbits amb l'únic objectiu comú de millorar la ciutat. A tots ells ha demanat el candidat socialista “la col·laboració per a poder continuar construint el Torrent que volem, per a poder continuar defensant el **nostre, les nostres tradicions i la nostra manera de ser”. 

 

A poques hores que acabe la campanya electoral i a sol tres dies d'anar a les urnes, Jesús Ros ha demanat una participació massiva i el suport a “una candidatura que coneix els problemes dels torrentins i com donar-los solució mirant a la cara a la gent”. “No us defraudarem, farem entre tots un gran Torrent”, ha conclòs.

 

Des que la campanya electoral començara oficialment el passat 10 de maig, el candidat socialista ha presentat les línies mestres del seu programa en diferents places de la ciutat i, al mateix temps, ha mantingut reunions amb associacions i col·lectius, per a escoltar i arreplegar demandes i necessitats. En cada acte i en cada reunió, Jesús Ros ha definit quins són els projectes que es posaran en marxa en els pròxims anys.  

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Torrent

Modificat el Divendres, 24 Mai 2019 11:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.