La comida saludable. Rafael Ansón y Dr. José Zamorano

Dilluns, 11 Febrer 2019 13:46 Escrit per  Ginés Vera Publicat en Lectures Vist 110 vegades

Encara que puga semblar-ho, aquest no és el típic llibre sobre les virtuts dels aliments amb algunes receptes sanes i saludables. És un llibre que conjumina, d'una banda, el coneixement per a cuidar la nostra salut a través del menjar. I, per un altre, que eixos aliments tinguen una qualitat sensorial que els facen apetecibles i susceptibles de ser portats a la pràctica culinària. Per al primer, descobrirem en aquest llibre un rigor mèdic en la cerca de la salut a través de l'alimentació avalat per especialistes mèdics de l'Hospital Universitari Ramón y Cajal de Madrid. Per al segon, trobarem receptes de la mà dels més reconeguts xefs espanyols. Per tant, és un llibre que ens explica com gaudir del menjar combinant l'excel·lència en el coneixement de les malalties més habituals coneixent el que podem fer per a previndre-la o tractar-la mitjançant aquella.

 

Recomanació per Ginés Vera

Modificat el Dilluns, 11 Febrer 2019 13:48

1 comentari

  • Enlace al Comentario Ginés Vera Dilluns, 11 Febrer 2019 14:41 publicat per Ginés Vera

    Para quienes no sepan qué cocinar en determinados casos por estar convalecientes o, simplemente, para mejorar su salud gracias a buenos alimentos sin renunciar a una cocina sabrosa y de calidad.

    Reportar

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.