Connecta't al nou Peugeot e-208

Dimarts, 05 Març 2019 11:22 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 54 vegades

Aquesta nova generació PEUGEOT 208, que encaixa perfectament en l'estratègia de moviment de luxe de la marca, es distingeix pel seu disseny agut això porta amb si un alè de joventut i energia. A més de l'estil original i distintiu, el nou PEUGEOT 208 també s'aquesta obrint camí amb una nova generació de PEUGEOT i-Cockpit ©. Inclou una pantalla de visualització en 3D i una gran quantitat d'ajudes per a la conducció que normalment estan reservades per a segments de mercat més alts. El món està canviant i el futur té moltes preguntes.

 

Sobre la base de les seues 208 anys d'història, la marca PEUGEOT es compromet de manera tranquil·la i pràctica a l'era de la transició energètica, oferint una visió emocionant i tranquil·litzadora del futur.

 

El nou PEUGEOT 208 és un nou component en aquesta visió del futur: afirma una imatge juvenil i comunica tota la seua energia, l'espontaneïtat que reflecteix els valors de la marca PEUGEOT: Altes expectatives, estil i emoció. La seua aparença àgil personifica la vitalitat alegre i esportiva, curulla de promeses. El seu disseny elegant i de qualitat li dóna un aspecte d'alta gamma que s'ajusta perfectament a l'estratègia de mercat de la marca PEUGEOT. El nou PEUGEOT 208 es troba en el nucli del segment B, i fa la seua pròpia contribució al que fa que la gamma PEUGEOT siga tan reeixida: disseny assertiu combinat amb innovació i tecnologia distintives.

 

CMP / e-CMP: una plataforma modular i de baix consum de combustible.

El nou PEUGEOT 208 es troba en la plataforma de vehicles d'última generació del Grup PSA, CMP (Plataforma modular comuna). Dedicada als segments B i C, aquesta nova base de vehicle complementa l'EMP2 .Com el seu nom l'indica, la plataforma CMP és adaptable en termes de dimensions i variants de motor. En acomodar-se a totes les fonts d'energia, permetrà als clients seleccionar el seu tipus preferit de tren de potència, un motor de combustió tradicional (gasolina o dièsel) o un motor elèctric.

 

L'economia va ser la consigna al llarg de la fase de desenvolupament. Aquesta nova plataforma ajuda a limitar les noves emissions de CO2 de PEUGEOT 208, a causa de:

- Reducció de pes (30 kg més lleugers enfront de la plataforma F1), aerodinàmica millorada (safata de pis anivellada, entrades d'aire controlades electrònicament), resistència reduïda al rodament (pneumàtics de classe A, fricció reduïda de la suspensió),

- Optimització del tren de força (eixida de combustió millorada, reducció de grandària, fricció mecànica reduïda, extensió de la transmissió i generalització de Stop & Start).

 

La plataforma CMP també proporciona major comoditat i nivells de seguretat:

- Major confort acústic i tèrmic a bord, menors nivells de vibració, ajudes de conducció normalment reservades per a segments de mercat més alts i sense precedents en el segment B. El nou PEUGEOT e-208 ofereix una experiència de conducció animada i estimulant amb el seu motor 100% elèctric, disponible des del llançament:

- Motor elèctric de 100 KW (136 bhp) que desenvolupa 260 Nm de parell (disponible a partir de 0 km / h) per a una reactivitat instantània. motor silenciós, zero vibracions, Pantalla de tecnologia en la pantalla central (pantalla funcional del tren de transmissió en temps real).

 

El nou e-208 ofereix 3 maneres:

- Eco: per a optimitzar el rang.

- Normal: confort òptim per a l'ús diari.

- Esportiva: es dóna prioritat al rendiment i les sensacions, la potència màxima i el parell (0 a 100 km / h en 8.1 s).

 

També estan disponibles dues maneres de frenat a través de la palanca de canvis amb la regeneració adequada de la bateria:

- Moderat, proporcionant una sensació pròxima a la qual se sent en frenar amb un motor de combustió,

- Augmentat, per desacceleració controlada mitjançant el pedal de l'accelerador.

 

Modificat el Dimarts, 05 Març 2019 11:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.