Automòbils Palma inaugura la segona instal·lació de Palma oCARsión en la Pista de Silla

Dimarts, 05 Març 2019 12:59 Escrit per  Publicat en Motor-VAL Vist 60 vegades

Automòbils Palma va inaugurar a principis de mes una nova instal·lació integral de venda i reparació de vehicles d'ocasió, quilòmetres zero i seminous en unes instal·lacions amb més de 7.000 m2 en la Pista de Silla, una zona on se situen concessionaris de quasi totes les marques del mercat.

 

Aquest segon espai de Palma oCARsión té ja a la venda més de 150 vehicles multimarca en el qual estan representats tots els segments del mercat amb una forqueta de preus assequible a totes les butxaques, a més de tallers de mecànica, recanvis i planxa i pintura.

 

Aquestes noves instal·lacions, sumades als centres de Juan Verdeguer a València i a les instal·lacions d'ocasió a Paterna, compten amb un estoc mitjà de 250 vehicles d'ocasió. Sense oblidar els serveis addicionals: inspecció gratuïta de 22 punts de control en cada visita; servei de recollida i lliurament; Pre ITV gratuïta; cotxe de cortesia o els importants descomptes de fidelització que Automòbils Palma ofereix a tots els compradors dels seus vehicles en tots els seus tallers.

 

Encara que aquesta instal·lació és exclusiva per a la venda de vehicles d'ocasió i seminous, el servei post venda està garantit per als clients que decidisquen adquirir un vehicle, ja que a més dels tallers de mecànica i de planxa i pintura amb els quals compten aquestes noves instal·lacions, els clients podran també fer el manteniment o reparacions en garantia dels vehicles en els altres tallers amb els quals compta Automòbils Palma: Els tallers de Ford Palma al carrer Riu Escalona, en la zona de la Ciutat de les Ciències i Opel Palma en carretera de Paterna a la Canyada, en el Polígon Font del Pitxer de Paterna. I és que totes les seus estan connectades entre si, per la qual cosa des de qualsevol d'elles es podrà accedir a l'estoc de les altres per a donar als clients totes les possibilitats de compra.

 

Palma oCARsión, és el nom de la nova marca pròpia i que defineix un projecte i una declaració d'intencions que ens és una altra que la d'oferir el servei que el client demanda lloc que l'any passat es van incrementar les vendes de vehicles d'ocasió en un 7% en una tendència creixent. El mercat d'ocasió ha anat creixent durant els últims exercicis, creixement que ha sigut acompanyat per Automòbils Palma. L'any passat es va tancar amb la venda de més de 700 unitats d'ocasió venudes, i les perspectives per a aqueix any, sobre la base d'aquestes noves obertures, és superar els 1000 vehicles d'ocasió. Aquest objectiu està donat suport també per la pàgina web, la primera d'Espanya en venda en línia. www.automovilespalma.es

 

 

 

Modificat el Dimarts, 05 Març 2019 13:03

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.