“Des de PACMA no treballem per a les pròximes eleccions, treballem per a les pròximes generacions”

Dilluns, 25 Febrer 2019 10:59 Escrit per  PACMA Publicat en València Vist 67 vegades

Centenars de persones es van concentrar a València, en la Plaça de la Verge, al costat de la seu de la Diputació de València i el Palau de la Generalitat, convocades pel Partit Animalista PACMA. A la concentració, a la qual es van sumar desenes d'organitzacions animalistes, va acudir la presidenta de PACMA, Silvia Barquero. 

 

Abans del començament de la concentració, els animalistes van desplegar en la plaça el nom de centenars de bous i vaques sacrificats després de ser obligats a participar en diferents actes taurins, per a posar de manifest que, només a la Comunitat Valenciana, cada any més d'un miler d'animals moren per la celebració de “bous al carrer”. 

 

Una vegada iniciada la concentració, es van estendre sobre el sòl el nom dels 143 animals torturats i executats en la plaça de bous de València durant 2018, dels quals 55 eren vedells, denunciant que, pese al canvi de color polític en les administracions valencianes, a tots els nivells el suport constant a la tauromàquia no ha canviat. 

 

La concentració va incloure, a més de les habituals lectures de manifestos en diversos idiomes, les actuacions d'una batukada i un grup d'artistes, que van interpretar poemes. 

 

La concentració va finalitzar amb un emotiu discurs de la presidenta de PACMA, Silvia Barquero, que va concloure sentenciant “Des de PACMA no treballem per a les pròximes eleccions, treballem per a les pròximes generacions”.

 

 

Informa Nou Horta. PACMA

 

Modificat el Dilluns, 25 Febrer 2019 11:04

1 comentari

  • Enlace al Comentario Archerphoto Dimarts, 05 Març 2019 12:25 publicat per Archerphoto

    Les iniciatives en contra del maltractament animal són molt positives, però és molt complicat que un partit així tinga un suport suficient perquè la resta de les mesures del programa no són concloents. Els seus valors sí haurien de ser compartits per la societat, així que el seu funcionament real és més com a lobby que com a un partit amb aspiracions reals. Amb tot, jo crec que el fet de presentar-se a les eleccions els dona molta visibilitat, i crec que és la seva finalitat.

    Reportar

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.