AECC València inicia la seua labor de voluntariat a l'Hospital General de València

Dilluns, 15 abril 2019 11:08 Escrit per  Publicat en València Vist 49 vegades

L'Hospital General s'ha convertit en el tercer hospital de la ciutat de València que incorpora en el seu servei d'Oncologia Mèdica la labor dels voluntaris de l'Associació Espanyola contra el Càncer de València.

 

Gràcies a un acord de col·laboració, l'entitat està present des del mes de març en la zona d'hospitalització oncològica d'adults oferint labors de suport i acompanyament a pacients i familiars. “No solament ells, sinó també el personal sanitari, oncòlegs i equip d'infermeria, ens han traslladat la seua satisfacció amb la presència dels nostres voluntaris ja que, sempre des del respecte al treball dels professionals, ajuden a portar millor la rutina hospitalària, o donen suport quan és més necessari”, explica Purificació Aguilar, responsable de voluntariat de AECC València.

 

Del costat del pacient

La labor de voluntariat de AECC València és una de les seues activitats més importants. Només en 2017, l'entitat va realitzar 31.700 atencions en aquesta àrea, de les quals un 97% es van centrar en assistir a pacients i familiars ingressats. Tot això es concreta en més de 4.000 hores d'acompanyament i altres 1.500 hores en les quals els voluntaris han substituït a pares o familiars a càrrec de malalts. En total, més de 29.400 xiquets i adults han sigut visitats pels voluntaris de AECC.

 

“Des de l'entitat l'altruisme dels voluntaris sempre ha sigut un pilar fonamental, ja que són un reflex del lliurament voluntari de temps als qui més el necessiten”, conclou Aguilar.

 

En l'actualitat els voluntaris de AECC València estan presents també a l'Hospital Clínic i La Fe de València.

 

Sobre AECC València

AECC València porta més de 60 anys lluitant a València contra el càncer: des del suport a pacients i familiars, la prevenció i la promoció dels hàbits saludables i el suport a la investigació com a puntals per a avançar enfront de la malaltia. L'Associació està formada per més de 270 persones entre treballadors i voluntaris als quals se'ls uneixen més de 7.800 col·laboradors en tota la província i prop de 16.200 socis. 

 

 

Informa Nou Horta. Valencia 

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 11:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.