InicioHorta NordAlboraiaAlboraia prepara la XII Promoció d'Artistes Locals

Alboraia prepara la XII Promoció d’Artistes Locals

Alboraia ha obert el termini d’inscripció per a tots aquells artistes nascuts o residents en el municipi que vulguen compartir les seues obres en la Casa de la Cultura José Peris Aragó.  

La sol·licitud estarà oberta fins al 31 de maig de 2016 i es podrà presentar en qualsevol de les oficines AMIC de l’Ajuntament d’Alboraia

Un any més, a través d’aquestes exposicions es pretén promocionar i difondre l’art d’Alboraia. «El propòsit és activar la vida cultural del municipi i promocionar les obres tant d’artistes professionals com d’afeccionats», ha explicat Ismael Rubio, regidor de Joventut i Cultura.

En la XII Promoció d’Artistes Locals podran apuntar-se tots els artistes plàstics-visuals, tenint preferència aquells que viuen o resideixen a Alboraia, presentant una proposta individual o col·lectiva de qualsevol modalitat, sempre que siga adequada a les característiques de l’espai que   s’ofereix.

El personal de Cultura serà qui realitze la selecció dels sol·licitants, basant-se en les propostes més apropiades segons el calendari, la sala i les característiques de l’exposició. A més, es donarà prioritat a les noves sol·licituds perquè aquells que mai han participat puguen mostrar les seues creacions.

El Consistori es compromet a cedir les sales de les exposicions durant el període establit, facilitar el material bàsic per a poder penjar els quadres i a donar difusió per a promocionar les creacions.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments