InicioHorta NordAlboraiaApunta't online a les paelles i a les calderes de les Festes...

Apunta’t online a les paelles i a les calderes de les Festes Majors d’Alboraia

Per a facilitar la compra dels tradicionals tiquets de festes, l’Ajuntament d’Alboraia ha inclòs a la seua nova web cultural un accés on els veïns podran fer les seues reserves.

El primer esdeveniment que necessita inscripció serà l’esperada nit de paelles que se celebrarà en el passeig Aragó el 9 de juliol a les 21.30 hores, els veïns que desitgen participar durant la nit de paelles podran reservar els seus tiquets fins al 6 de juliol per 2,50 euros per persona.

Per a l’esdeveniment el Consistori oferirà a cada participant: cadires, taules, llenya, oli, arròs, conill, pollastre, verdura, sal, pimentó i arròs.

D’altra banda, dissabte que ve 11 de juliol, els veïns també podran gaudir de les calderes, que enguany per a aguantar millor la calor, canvien d’ubicació al parc de les vies juntament amb la calle Vicari Belenguer. El preu de les calderes serà de 1,50 euros per persona i el termini per a inscriure’s al dia de les calderes serà fins al 7 de juliol.

A més de realitzar les inscripcions online els veïns i veïnes també podran realitzar-ho com sempre i, durant els mateixos dies, en la Casa de la Cultura ‘José Peris Aragó’, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Els veïns i veïnes podran encarregar les seues racions de paella i caldera a través de la nova web municipal www.agendaalboraya.com

 

Informa Nou Horta. Aboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments