InicioHorta NordAlboraiaCares dels informatius nacionals i esportistes recolzen la 10k Divina Pastora Seguros...

Cares dels informatius nacionals i esportistes recolzen la 10k Divina Pastora Seguros contra el Cáncer Alboraya

La indumentària de la 10k Divina Pastora contra el Cáncer Alboraya ha viatjat fins a les redaccions d’informatius d’Antena 3, Telecinco i Cuatro, juntament amb una invitació per a tot aquell que volguera participar a la carrera solidària.

D’Antena 3 han agraït la invitació Roberto Brasero (El temps), Manu Sánchez (Esports Notícies 2), Lourdes Maldonado (Notícies 1) i Sandra Golpe (Notícies 2), però davant la impossibilitat d’acudir a l’esdeveniment, han accedit a posar-se la samarreta verda de la 10k Divina Pastora contra el Càncer Alboraia.

El mateix ha ocorregut amb els presentadors de Cuatro i Telecinco Roberto Arce i Marta Reyero (Notícies Cuatro cap de setmana), Miguel Ángel Oliver (Notícies Cuatro 20h), David Cantero i Isabel Jiménez (Informatius Telecinco 15h) i José Ribagorda i Carme Chaparro (Informatius Telecinco 15h).

D’altra banda esportistes com l’atleta popular Luis Félix Martínez i el futbolista Héctor Rodas, no han volgut passar l’oportunitat de recolzar aquesta bona causa, a més de participar durant la carrera.

Tots ells han tingut l’amabilitat de fer-se una foto i compartir-la en xarxes socials per a així poder donar major visibilitat a la competició.

Des de l’Ajuntament d’Alboraia se’ls agraeix la participació i, se’ls ha convidat a conèixer el municipi, les seues platges, l’horta i, és clar, l’orxata.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments