InicioHorta NordAlboraiaEl Servei Municipal d'Informació al Consumidor d'Alboraia atén a més de 300...

El Servei Municipal d’Informació al Consumidor d’Alboraia atén a més de 300 veïns

El Servei Municipal d’Informació al Consumidor d’Alboraia (SMIC) des del seu inici, el passat mes de març, fins a finals de setembre ha atès a més de 300 consultes i reclamacions. Els sectors més consultats i reclamats pels ciutadans d’Alboraia són la telefonia i el subministrament elèctric, de fet el 30% corresponen a tots dos sectors. 

A més de l’atenció de consultes i tramitació de reclamacions, el SMIC ha organitzat tres jornades informatives dirigides als veïns d’Alboraia: “Les reclamacions bancàries”,  “Els viatges comercials i vendes comercials” i “L’atenció al consumidor i l’arbitratge de consum” han sigut els temes que s’han abordat en aquestes jornades, que han tingut una alta assistència, especialment en l’última en la que van participar els alumnes de l’Escola d’Adults d’Alboraia.

Amb l’objectiu de facilitar informació als ciutadans d’Alboraia s’han editat uns fullets informatius que tracten temes com les rebaixes, l’exercici dels drets del consumidor, l’arrendament i l’adquisició d’habitatges i fullets sobre el SMIC d’Alboraia. Totes aquestes publicacions estan a la disposició dels ciutadans a l’oficina del SMIC i en diferents dependències de l’Ajuntament, així com a la web municipal.

El material didàctic i publicitat de les activitats formatives, la difusió de les activitats divulgatives, junt amb les despeses de les reclamacions formalitzades, compten amb una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Per a donar-se a conèixer, el SMIC d’Alboraia també va participar en FirAlboraia, Fira Comercial i Artesanal organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia que va tenir lloc els dies 26 i 27 de setembre. Els tècnics van repartir fullets informatius destinats als consumidors residents en la localitat, on van poder consultar els horaris d’atenció que es presta tots els dijous de 9:00 a 14:00 hores, així com les gestions que es duen a terme en aquest servei.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments