InicioHorta NordAlboraiaÈxit de participació a la primera Sant Silvestre d'Alboraia

Èxit de participació a la primera Sant Silvestre d’Alboraia

Més de 400 persones acomiadaren l’any 2014 corrent pels carrers del poble. Molts d’ells ho feren disfressats convertint la cursa, organitzada pel Scouts i l’Ajuntament d’Alboraia, en un motiu més de festa.

5 kilòmetres, a les 20 hores i en un dels dies més freds del Nadal. Res va impedir que els corredors o ‘runners’, seguint la moda lingüística, aconseguiren el seu propòsit: festejar la popular cursa que es celebra a tot Espanya, per fi a Alboraia.

“Des de l’Ajuntament i sobretot des de la regidoria d’Esports, estem molt contents que les associacions realitzen aquest tipus d’iniciatives que mobilitzen a molta gent del poble a passar-ho bé d’una forma saludable, fent esport. A més esperem que aquesta siga la primera de moltes Sant Silvestres i per descomptat seguirem participant en elles”, comenta el regidor d’Esport i Joventut, Manolo Dueñas.

Una batucada donava la benvinguda als quatre-cents atletes d’entre quatre i 66 anys. Pares Noels, àngels, arbres de Nadal, gàngsters, Minie Mouse, comecocos, raïms i fins i tot Darth Vader s’animaren a córrer en una competició on la millor disfressa també tenia premi.

La primera Sant Silvestre Jamboree Scout ha estat organitzada pel Grup Scout Sant Cristòfol amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Alboraia i amb el patrocini de Socarrat Estudio, Saunier Duval, Marval, La 5ª personal, Caixa Popular, Fontvella i Horchateria Rin.

Per a fer-la possible han participat  60 voluntaris del grup de scouts que a més de col.laborar en la seguretat de l’acte, s’encarregaven de repartir motixilles d’esport a tots els inscrits.

La Sant Silvestre Jamboree Scout és una de les activitats destinades a aconseguir els fons necessaris perquè els xiquets i xiquetes scouts puguen assistir al Jamboree 2015, una convivència amb una durada de dues setmanes, que es celebrarà este any al Japó.

Premiats

Pilar Gómez Martínez va rebre el primer premi en la categoria femenina i el veterà Luís Felix Martínez el corresponent trofeu de la masculina. La millor disfressa individual va ser la de Goku Rodriguez Rey Toribio i la col.lectiva el grup de César Vilariño Clausi. Fins i tot van participar membres de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alboraia, rebent un reconeixement. Susana Cazorla Martí, regidora de serveis Socials i Festes, va ser premiada per la disfressa més simpàtica.

La classificació general va quedar així:

1er PREMI FEMENÍ TROFEU SAUNIER DUVAL-MARVAL: PILAR GÓMEZ MARTÍNEZ (DURISTORARIS 32)

2n PREMI FEMENÍ TROFEU LA 5a PERSONAL: RAQUEL MARQUÈS SERRÀ (GRUP SCOUT IMPEESA DE BURJASSOT 104)

3er PREMI FEMENÍ TROFEU ORXATERIA RIN: IRENE ZARAGOZÁ VALLÉS (INDEPENDENT 265)

 

1er PREMI MASCULÍ TROFEU AJUNTAMENT D’ALBORAIA: LUIS FÉLIX MARTÍNEZ (CÁRNICAS SERRANO 290)

2n PREMI MASCULÍ TROFEU CAIXA POPULAR: MANUEL GARCÍA RODRÍGUEZ (INDEPENDENT 330)

3er PREMI MASCULÍ TROFEU FARTONS POLO: JULIO RAMOS FERROL (INDEPENDENT 149)

 

PREMI MILLOR DISFRESSA INDIVIDUAL TROFEU BZ ALBORAIA GASOLINERA Y AUTOLAVADO: GOKU RODRIGUEZ REI TORIBIO (INDEPENDIENTE 248)

PREMI MILLOR DISFRESSA COL•LECTIVA TROFEU SOCARRAT STUDIOS: GRUP DE CESAR VILARIÑO CLAUSI (INDEPENDENT 170)

PREMIE DISFRESSA MÉS SIMPÀTICA TROFEU AGUA FONTVELLA: SUSANA CAZORLA MARTÍ (INDEPENDENT 323)

PREMI PARTICIPANT MÉS JÓVEN TROFEU SERIGRAFIA DUATO: ELENA VICENTE MARTINEZ (INDEPENDENT 274)

PREMIE PARTICIPANT MÉS MAJOR TROFEU GRUP SCOUT SAN CRISTÓBAL: ENRIQUE FRECHINA MONTAÑANA (INDEPENDENT 114)

Informa Nou Horta. Alboraia.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments