InicioHorta NordAlboraiaL'Ajuntament d'Alboraia i el Teatre De L'Abast renoven el seu acord

L’Ajuntament d’Alboraia i el Teatre De L’Abast renoven el seu acord

El Teatre L’Agrícola continuarà acollint noves representacions teatrals i tallers formatius, entre altres activitats culturals, gràcies a la renovació del conveni que mantenen des de fa temps l’Ajuntament d’Alboraia i el Teatre De L’Abast.

D’aquesta manera, el consistori de la localitat autoritza una vegada més a Jove Compania D’Entrenament Actoral (JCEA) Teatre De L’Abast a seguir fent ús de les instal·lacions del Teatre L’Agrícola. Aquest acord permet que el grup duga a terme un taller formatiu de teatre per als veïns del poble, cursos intensius i 5 tallers monogràfics durant els períodes vacacionals en l’àmbit de l’aprenentatge.

El taller es fa els dilluns i els dimecres de 18.00 a 22.00 hores. Qualsevol persona d’Alboraia pot inscriure’s i formar part d’aquesta iniciativa.

El conveni garanteix, a més, que es realitze, com a mínim, una estrena anual de la nova producció teatral, de manera que els habitants d’Alboraia puguen continuar gaudint d’aquest tipus d’activitats culturals.

Ara com ara, Teatre De L’Abast té pendent la representació de l’obra Molt Soroll Per No Res els dies 3 i 4 de març al Teatre L’Agrícola. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments