InicioHorta NordAlboraiaL'Orquestra de Corda de la Societat Musical d'Alboraia celebra el seu 20...

L’Orquestra de Corda de la Societat Musical d’Alboraia celebra el seu 20 aniversari

L’Orquestra va oferir un concert especial a l’Auditori municipal d’Alboraia per a commemorar els seus 20 anys.

L’Auditori va acollir una vetlada musical per a celebrar l’aniversari de l’Orquestra de Corda de la Societat Musical d’Alboraia, que va unir en un sentit homenatge a tres dels seus directors José Dolz Sanchos, José Ricardo Forner i l’actual director, Francisco J. Valero.

“L’Orquestra formada per molts professionals, demostra que amb un treball continu, any rere any s’està consolidant, gràcies a l’esforç i a la dedicació del seu actual director Paco Valero, que amb la seua proximitat i bon fer, fa que els músics s’impliquen i gaudisquen de la música. A més, en aquest concert han superat amb escreix la dificultat que comporta interpretar la 5ª simfonia de Beethoven”, comenta Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia.

A més, l’esdeveniment artístic també va comptar amb un moment molt especial  recordant els seus inicis amb el que va ser president, José Dolz.

El concert es va dividir en tres moments molt representatius, on cadascun dels mestres, va tenir l’oportunitat de dirigir sota la mateixa batuta, l’agrupació musical. Així doncs l’Orquestra de Corda va celebrar el seu aniversari amb un programa on destacaven les obres dels grans mestres de la història de la música com Bach, Haydn, Mozart, Bizet, Tchaikovsky i Beethoven.

Informa Nou Horta. Alboraia.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments