InicioHorta NordAlboraiaLa III Ruta de la Tapa 'Siente Alboraya' ja està ací plena...

La III Ruta de la Tapa ‘Siente Alboraya’ ja està ací plena de novetats

Després de l’èxit amb les dues edicions anteriors, l’Ajuntament d’Alboraia prepara amb molta il•lusió la III Ruta de la Tapa ‘#SienteAlboraya’, que tindrà lloc els dies 17, 18, 25 i 25 de abril. El lema de la ruta aprofita el nom del conter d’Instagram de l’Ajuntament @SienteAlboraya, per a així donarli més ressò a nivell turístic.

La II edició ‘Alboraia, Tapes&Música’ va obtenir molt bons resultats en l’enquesta realitzada als 14 hostalers que van participar en l’esdeveniment, a més la ruta va tenir gran repercussió, ja que van augmentar les visites de clients nous en els establiments adherits a la ruta.

Enguany augmenta el nombre de participants, seran un total de 21 hostalers els que oferisquen els seus millors plats i a més aquesta nova edició estarà apadrinada per una gran promesa dels fogons, Ignacio Rodríguez, guanyador del primer premi del ‘XV Concurso Nacional de Jóvenes Cocineros Ciudad de Segovia’.

Participació

En ‘Siente Alboraya’ participen en el nucli urbà: Bar París, Bar Restaurante Nou Aragó, bocatería Chia-Chio, Bodegón Casero, Cafetería Ateneo, Cafetería de la Sociedad Musical, Casa Tonet, Centre d’Activitats de Persones Majors, El Olivo, El Palleter, La Sucrera, Horchatería La Xufera, Restaurante Ausias March 47 i Tasca Pepe.

A Port Saplaya es podrà gaudir de la III Ruta de la Tapa en: Blau Cafè, Casa Rafa, De Carn i Os, D’Origen, El Salat, Les Torres de Ciriaco i Morena.

El preu de la tapa + beguda serà de 2 euros i cada local fixarà l’horari del servei de la tapa.

Estrena de l’espot ‘Siente Alboraya’

La presentació de la III Ruta de la Tapa està prevista per al dimarts 31 de març, a les 19 hores en la casa Conde Zanoguera. Allí mateix es realitzarà per primera vegada la projecció del vídeo ‘Siente Alboraya’, gravat pel jove realitzador Arturo Sánchez, que ha volgut mostrar en dos minuts l’essència i el sentiment d’Alboraia a través d’imatges de l’horta, la platja, l’esport i la nostra gastronomia.

També hi haurà una degustació de còctels a càrrec del restaurant Torres de Ciriaco i del xarop de cacau natural, Licaonat, empresa valenciana col•laboradora en la III Ruta de la Tapa, a més es comptarà amb la presència de l’Associació de Comerciants i Hostalers d’Alboraia, CAL.

Concurs #SienteAlboraya

A més de gaudir de l’excel.lent oferta gastronòmica que s’oferirà a la III Ruta de la Tapa, es podrá participar en el concurs d’Instagram #SienteAlboraya, on es premiaran les fotografies que millor representen l’esperit de la III Ruta de la Tapa amb dos circuits d’spa gentileza de l’Hotel Olympia.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments