InicioHorta NordAlboraiaRenovació de recollida de residus urbans i neteja a Alboraia

Renovació de recollida de residus urbans i neteja a Alboraia

Es renovaran tots els contenidors de superfície, els camions de recollida i s’adquiriran dos noves agranadores més modernes. També augmenta la freqüència de recollida.

Els actuals serveis de neteja i de recollida de residus estaven contractats des de feia més de 10 anys i a més portaven vençuts molt de temps, per eixe motiu l’Ajuntament va traure a concurs els serveis, també per a ajustar-se a la llei.

“Alboraia ha crescut notablement en els últims anys”, comenta Manuel Dueñas, regidor de Vies Públiques i Contractes, “arribant a superar la barrera dels 23.000 habitants, així que el servei plantejat a través de la nova contracta s’adapta a les necessitats actuals de la localitat”.

Amb este nou contracte es renova la maquinària i tots els contenidors de superfície de residus, paper i cartró i plàstic, en total uns 240. Així doncs s’incrementa una agranadora i s’amplia la neteja viària de vesprada, així com també augmenta la neteja amb aigua dels carrers. A més els envasos i cartró es recolliran un dia més a la setmana.

“El nou servei haurà d’estar operatiu als carrers del municipi a la primavera”, explica l’alcalde, Miguel Chavarría, qui assenyala que la recollida de residus i la neteja viària “és un objectiu prioritari per a este equip de Govern, i esta nova contracta millorarà sensiblement el servei”

Al polígon i l’horta es farà la recollida un dia més del que es feia fins ara. Els contenidors soterrats també seran responsabilitat de l’empresa contractada, ocupant-se de la neteja i manteniment. Els comerços també es beneficien d’estes millores perquè comptaran amb el servei de recollida de cartrons porta a porta.

A les zones de platja, Patacona i Port Saplaya s’incrementa tant el servei manual com la neteja mecànica a l’estiu. A més a Patacona es reforça la col.locació de contenidors i la recollida.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments