InicioHorta NordAlboraiaUn xiquet d'Alboraia finalista del Concurs convocat amb motiu del Dia Mundial...

Un xiquet d’Alboraia finalista del Concurs convocat amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

Guille Hernández Escrich, del col·legi Santa Maria Marianistes ha resultat finalista dins del Certamen convocat per Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua. El jove alumne ha rebut una càmera d’acció –“action cam”- com a premi, de mans de l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, la regidora de Medi ambient, Raquel Casares i el responsable del Servei Municipal d’Aigües, Rafael García.

L’alcalde ha destacat aquesta iniciativa, per “la seua capacitat de conscienciar entre els més joves hàbits responsables pel que fa a l’aigua, tant quant al seu consum, com a la seua devolució al mitjà natural, a través dels processos de depuració”.

Per la seua banda, el responsable del Servei Municipal d’Aigües d’Alboraia, ha ressaltat la gran participació en el municipi i la satisfacció per haver pogut fer arribar el missatge d’enguany: “Han pogut conéixer millor l’aigua i el seu cicle integral, així com el treball que suposa portar-la a les llars amb totals garanties, amb qualitat i quantitat i a més utilitzant tecnologies que els fan la vida més fàcil i els ajuden a consumir-la de forma més responsable”.

El certamen es va convocar el 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua sota el lema “El Cicle de l’Aigua per a Valentes” entorn del microsite www.elciclodelaguaparavalientes.es i cridava a participar als xiquets de 3er i 4t de Primària dels col·legis d’Espanya i Portugal en els quals Aqualia presta servei. Enguany es proposava als xiquets que plasmaren el seu coneixement sobre cadascuna de les fases del cicle de l’aigua en un entorn de conte. Mags, paladins i altres personatges han inspirat als xicotets en aquest divertit repte, potenciant la seua creativitat a l’una que la seua conscienciació sobre l’aigua.

Des de l’organització del certamen apunten que l’objectiu era fonamentalment que “puguen recórrer cadascuna de les etapes del cicle integral de l’aigua, demostrant, a més, la qual cosa han aprés sobre açò, creant el seu propi entorn de conte”.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments