InicioHorta NordAlboraiaUna embarcació queda calcinada per un incendi a Port Saplaya

Una embarcació queda calcinada per un incendi a Port Saplaya

A les 5.07 hores del matí el telèfon d’atenció d’emergència 112 ha rebut un avís de conat d’incendi en una embarcació propera als voltants de Dàrsenes, un conjunt d’apartaments situats en Port Saplaya, Alboraia.

Atesa la quirdada s’ha iniciat l’engegada del protocol. La Policia Local d’Alboraia s’ha desplaçat a l’emplaçament i ha comprovat l’estat d’emergència. El grup de seguretat municipal ha pres les primeres mesures per a evitar la propagació del foc a les embarcacions adjacents i ha començat amb l’extinció de les flames fins a l’arribada del cos de bombers.

El cos d’extinció de focs s’ha desplaçat finalment al lloc dels fets i s’encarrega de sufocar l’incendi.

Dues embarcacions s’han vist afectades per les flames. La nau en la qual es va originar el foc ha quedat totalment calcinada i ha acabat enfonsant-se en les primeres hores del matí. Ara mateix, diferents equips treballen en la reflotada per a la posterior extracció del port. L’altra nau solament ha patit xicotets danys.

Es desconeixen encara les causes de l’incendi, degut als grans perjudicis que ha patit l’embarcació en la qual es van iniciar les flames. Es considera la possibilitat que el foc fora intencionat, no obstant això, no es descarta la hipòtesi d’un curtcircuit en el sistema intern del vaixell.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments