InicioHorta NordAlmàsseraRus inaugura les noves dependències policials i l’ampliació de la biblioteca d’Almàssera

Rus inaugura les noves dependències policials i l’ampliació de la biblioteca d’Almàssera

Rus: «Continuarem atenent tots els alcaldes, ja que els nostres programes són per a tots, no hi ha colors polítics»

Roig, alcaldessa: «Les obres han sigut finançades al cent per cent per la Diputació de València, una institució essencial, ja que és l’ajuntament d’ajuntaments»

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha inaugurat este matí, junt amb l’alcaldessa d’Almàssera, Laura Roig, les noves dependències policials i l’ampliació de la biblioteca pública de la localitat, obres finançades per la Diputació de València amb 82.200 euros.

El president provincial, després de recórrer les noves instaŀlacions acompanyat per la responsable municipal, ha mencionat que es tracta d’unes instaŀlacions necessàries per a la població.

«Des de la Diputació de València —ha dit— intentem ajudar tots els municipis, sobretot als més menuts, que són els més necessitats».

Rus ha recordat també la posada en marxa de tres nous plans i que invertixen en la millora del mobiliari urbà, parcs i jardins i material esportiu, amb una dotació econòmica de quatre milions d’euros per a cada un.

En esta línia, ha mencionat que «un dels plans més ambiciosos que ha dut a terme l’entitat provincial en esta última legislatura ha sigut el Pla d’Eficiència Energètica de Peretes Led, que ha suposat una inversió de 30 milions i amb el qual s’ha aconseguit un estalvi anual de 15 milions en la factura de la llum i 14 milions menys d’emissió de tones de CO2.

 En esta línia, el president Rus ha assegurat tindre molts altres projectes i iŀlusió. «Gastem el que tenim, i quan un complix els seus reptes, els ciutadans han de saber que darrere d’eixe treball hi ha un equip seriós, que complix amb el que promet», apunta.

 Així, Rus s’ha referit al compromís de la corporació provincial amb els municipis de la província: «Des de la Diputació continuarem treballant en esta línia, atenem i atendrem tots els alcaldes, ja que els nostres programes són per a tots i no hi ha colors polítics».

Finalment, ha assegurat que la corporació treballarà junt amb la Generalitat Valenciana i els ajuntaments pel benestar dels municipis.

Obres cent per cent finançades

Per la seua banda, la responsable municipal, ha mostrat la seua satisfacció per les obres que s’han fet i ha apuntat que han sigut finançades al cent per cent per la Diputació de València.

Roig ha reconegut que el suport de l’entitat provincial és «essencial», ja que «és l’ajuntament d’ajuntaments».

Quant a les obres, l’alcaldessa ha informat que es tracta de dues instaŀlacions molt utilitzades pels veïns de la localitat. «La biblioteca compta amb 150 metres quadrats més, en total ocupa una superfície de 300 metres quadrats, i està equipada amb ordinadors i servici wifi», informa.

Per la seua banda, les noves dependències de la policia local «dignifiquen la funció policial i els veïns tenen unes instaŀlacions adequades», finalitza.

A l’acte ha acudit també el vicepresident de la corporació provincial, Juan José Medina, els diputats provincials Amparo Mora, Miguel Bailach i Oreto Segura, i responsables municipals de la Pobla de Farnals, el Puig de Santa Maria, Puçol, Foios, Meliana, Bonrepòs i Mirambell i Tavernes Blanques.

Obres

El 2013 l’ajuntament es va acollir a diversos plans provincials de la corporació provincial per a fer obres de millora en la casa consistorial i en l’edifici annex.

Concretament, s’han instaŀlat en la planta baixa de l’ajuntament les noves dependències policials. Les obres han consistit en habilitar una àmplia sala per a la recepció de veïns, un despatx, un menjador, vestuaris i zones privades per als agents, a més d’un armer que compta amb totes les mesures de seguretat exigides.

Al mateix temps s’ha actuat en la Biblioteca Municipal, edifici annex a l’ajuntament, per a ampliar les seues instaŀlacions. L’antiga sala d’exposicions s’ha remodelat i s’ha convertit en una gran sala polivalent que acull exposicions, i també es destina a biblioteca.

Estes dues actuacions, que milloren els servicis que s’oferixen al ciutadà i contribuïxen a facilitar-ne l’accés, s’han executat per mitjà de les ajudes rebudes del Pla d’Actuacions Programades (PAP) del 2013, que van ascendir a 30.000 euros, i també amb una subvenció del Pla Provincial d’Obres i Servicis d’eixe mateix any de 52.200 euros.

Informa Nou Horta. Almàssera.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments