InicioHorta NordBurjassot300 persones participen en la primera tanda de les Rutes per l’Horta...

300 persones participen en la primera tanda de les Rutes per l’Horta de Burjassot

Vora 300 persones han participat en la primera tanda de Rutes per l’Horta de 2016. Després d’unes setmanes d’inactivitat durant l’estiu, el pròxim 2 d’octubre, amb una ciclo-ruta, es reprenen les visites guiades a diferents espais de l’horta que organitza l’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot. Fins a novembre hi hauran tres rutes més, per a les quals encara hi ha vacants.

Concretament, la primera de les rutes previstes és una ciclo-ruta que ajudarà a aquelles persones que vulguen participar a tindre una visió més àmplia de l’Horta Nord. El dissabte 22 d’octubre es farà una observació ornitològica i censat de les aus presents en l’horta en aquesta època de l’any, que es repetirà el dissabte 26 de novembre, per a tancar aquesta edició de Rutes per l’Horta. Finalment, el 6 de novembre hi ha prevista una ruta “Horta i vi”, que inclou un tast de dos vins valencians elaborats amb les varietats que tradicionalment s’han conreat a l’horta de València.

Totes les rutes són gratuïtes i estan guiades per professionals, per a la qual cosa es compta amb la col·laboració d’Horta Viva i la Societat Valenciana d’Ornitologia. Enguany s’han realitzat 7 rutes obertes a la ciutadania, i altres 6 dirigides a l’alumnat de diversos centres escolars del municipi, de les quals, segons les dades aportades per l’Oficina de Sostenibilitat, s’han beneficiat vora 150 escolars.

El Regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Emili Altur, ha explicat que “l’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer l’horta que envolta València, el seu paisatge, i medi natural, i la seua filosofia, com a patrimoni cultural, arquitectònic i fins i tot hidràulic als veïns i veïnes de Burjassot”.

Per a assistir, és necessari apuntar-se al telèfon 96.3649515 o enviant un correu electrònic a mediambient@ayto-burjassot.es, indicant la ruta a la qual es desitja assistir, un telèfon de contacte i el nombre de persones interessades (els menors de tres anys no ocupen plaça).

 

Informa Nou Horta. Burjassot

 

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments